Aprilse grillen, brrr… te koud voor jullie? Mag ik daarom jullie hart verwarmen?

08-04-2021 - Mag ik jou verwarmen met onze corona-proof actie om Spierziekten Vlaanderen te helpen? Want volgend weekend zal ik samen met mijn echtgenoot Tom opnieuw soep maken ten voordele van onze vereniging. Met deze opbrengst steunen wij Spierziekten Vlaanderen.

Zie jij het misschien zitten om samen met mij ons verhaal over Spierziekten Vlaanderen te delen in jouw eigen kring, om hiermee kennissen, vrienden of familieleden te motiveren om een (corona-proof) actie voor ons te organiseren? Zodat we samen de toekomst van Spierziekten Vlaanderen kunnen verzekeren? Dat zou tof zijn!

Benieuwd of jij ons kan helpen en welke actie jij zal organiseren [icon name="heart" class="" unprefixed_class=""]

Tom en ik wensen jou nog goede moed toe tijdens deze coronatijden en hopelijk tot gauw,

Groetjes,
Karin Moons | Spierziekten Vlaanderen | Medewerker

Ja, ik organiseer ook een actie