Bundelen jullie als collega’s jullie spieren voor spieren?

Op elke activiteit staan vrijwilligers klaar om nieuwkomers op te vangen,

want als ervaringsdeskundige weten ze maar al te goed door welke emotionele rollercoaster men gaat als men een spierziekte heeft of (plots) te horen krijgt dat hun kind of zijzelf een spierziekte hebben. Onze vrijwilligers volgen ook de medische ontwikkelingen, zodat onze medewerker belangrijk nieuws kan doorsturen via nieuwsbrieven, website, sociale media en tijdens informatieve bijeenkomsten.

Omwille van Covid-19 is het nog steeds moeilijk om live activiteiten te organiseren. Daarom werd er volop ingezet op online ontmoetingsmomenten en webinars. Zonder de kosten voor het huren van zalen, de catering, etc. hebben we nog andere werkingskosten om tegemoet te komen aan de noden van onze doelgroep. Omdat onze non-profit organisatie bijna volledig afhankelijk is van giften en donaties, richten wij ons daarom tot jullie bedrijf.

Spieren voor spieren, met als één goed doel!

Steun voor Spierziekten Vlaanderen zodat wij iedereen met een spierziekte kunnen blijven steunen, vandaag en in de toekomst!

Spierziekten Lopen voor iedereen die het niet kan

Zin om samen met collega’s een actie op te zetten om ons te helpen bij het ondersteunen van volwassenen en kinderen met een spierziekte en hun familie?

Naast de broodnodige financiële ondersteuning om onze werking te laten draaien geven benefietacties ook een fijne mentale boost aan onze vrijwilligers. Want onze vrijwilligersploeg bestaat uit mensen die zelf een spierziekte hebben of iemand uit hun eigen gezin of familie. Zij weten als geen ander wat ons werk betekent voor onze leden.

Omdat wij sensibilisering en betrokkenheid erg belangrijk vinden, zijn wij graag bereid om online of in jullie bedrijf te komen spreken over spierziekten. Zo hebben jullie werknemers gelijk ook meer voeling met het goede doel-project waarvoor ze zich inzetten.

Met uw bedrijf kunnen jullie het verschil maken!

Interesse of bijkomende vragen? Neem hieronder contact met ons op en ontdek hoe we samen onze 'spieren voor spieren' kunnen bundelen

Bedankt als jullie een actie voor 'Spieren voor spieren' organiseren

  • U geeft hiermee blijk van maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid
  • Het levert u extra PR-mogelijkheden op, bvb. vermelding op onze website, onze S-media en nieuwsbrieven
  • Het brengt collega’s samen voor een hoger doel waardoor ze meer geëngageerd en gemotiveerd zijn.
Activiteiten Spierziekten Vlaanderen vzw