Deel je inspirerend verhaal over het leven met een spierziekte en help op die manier jouw lotgenoten

Uit ervaring weten wij dat het enorm deugd kan doen om met lotgenoten te praten of om ervaringen van lotgenoten te kunnen lezen. Dit kan een belangrijke steun betekenen bij het verwerken van een diagnose, emoties en problemen. Dit merkten we bijvoorbeeld tijdens onze themadag in Sint-Niklaas met ‘Impact van chronische ziekte op de persoon met een spierziekte en het gezin’.

Daarom zijn wij op zoek naar getuigenissen van personen met een spierziekte (deze worden anoniem, enkel met voornaam of – indien dit mag – met volledige naam verwerkt) over hoe je je ziekte beleeft, wat dit voor jou betekent… eventueel ook met getuigenissen van je partner, kind(eren) of ouder(s).

Stuur jij ook je getuigenis naar secretariaat@spierziektenvlaanderen.be? Op deze manier help jij misschien ook anderen om met hun aandoening om te gaan.

Vragenlijst, als hulpmiddel voor het schrijven van een getuigenis – Weet je niet goed hoe je hieraan begint? Welk onderdeel je kan beschrijven? Misschien kan dan de volgende vragenlijst als hulpmiddel dienen om een getuigenis te schrijven.
  Vragenlijst, als hulpmiddel voor een getuigenis

Met vriendelijke groetjes,
Karin Moons

[icon name=”caret-square-o-right” class=”” unprefixed_class=””]  Spierziekten Vlaanderen vzw, getuigenissen lotgenoten