Digitale nieuwsbrief voor onze leden

Sinds september 2017 verschijnt ons driemaandelijks ledentijdschrift in een nieuw jasje: een digitale nieuwsbrief. Door onze nieuwsbrieven regelmatiger te versturen spelen we korter op de bal en ook diagnosegroep-gericht. In de nieuwsbrief verschijnen niet alleen artikels over activiteiten van Spierziekten Vlaanderen, maar ook over overheidsdossiers, medische ontwikkelingen, tips en ervaringen van lotgenoten, enz.

Hieronder kan je een voorbeeld terugvinden van de digitale nieuwsbrieven. Wil jij onze nieuwsberichten ook graag ontvangen? Schrijf je dan in als lid van Spierziekten Vlaanderen! We bieden verschillende soorten van lidmaatschap aan die optimaal afgestemd zijn op de verschillende gezinssituaties en noden van onze leden.

Enkele voordelen van een digitale nieuwsbrief in een notendop:

Regelmatiger en dus korter op de bal
Onze digitale nieuwsbrieven worden regelmatiger verstuurd, spelen korter op de bal en zijn diagnosegroepgericht.

Eenvoudig terug te vinden op het internet
Je hoeft niet te zoeken naar een website. Met een eenvoudige klik op het artikel naar keuze in je nieuwsbrief ben je waar je wenst te zijn.

Digitale leeservaring via Smartphone of tablet
Naast je computer kan je onze nieuwsbrieven ook openen en lezen via smartphone of tablet.

Goed voor het milieu
Een digitale nieuwsbrief is minder belastend voor het milieu ervan uitgaande dat onze lezers de digitale nieuwsbrief niet afdrukken om rustig in de zetel te lezen natuurlijk ;-).

Gepersonaliseerd
Je ontvangt nieuwsbrieven en uitnodigingen voor activiteiten over door jezelf aangegeven interessegebied/diagnosegroep.

Spaarzaam
Het digitaliseren van uitnodigingen, nieuwsberichten zou de druk- en portkosten aanzienlijk doen dalen. Aangezien Spierziekten Vlaanderen bijna volledig afhankelijk is van benefietacties en giften, is het niet onbelangrijk om deze uitgaven te beperken.