Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

48ste Palingfestival, ook onze vrijwilligers zullen er zijn!

08/06/2019 tot 10/06/2019

Mariekerke, het oude vissersdorp aan de Schelde met zijn feeërieke kaai en zijn typische straatjes, nodigt u graag uit op het 48ste Palingfestival.

De leden van de v.z.w. “Palingfestival-Mariekerke” en de meer dan 600 belangeloze medewerkers verwelkomen u, uw familie en vrienden graag in ons palingrestaurant, met als hoofdschotel, het alom vermaarde streekgerecht “Paling in ‘t groen op zijn Mariekerks ©”.

www.palingfestival.be


Vrijwilligers op het Palingfestival

Spierziekten Vlaanderen vzw was in 2018 één van de begunstigden als goed doel op het Palingfestival. Als tegenprestatie stond er toen – zoals de jaren voorheen –  een team van Spierziekten Vlaanderen klaar om te helpen. Dit jaar zijn wij opnieuw begunstigde, dus onze vrijwilligersploeg opnieuw paraat staan!

Wil je ons een handje helpen als vrijwilliger (of ken je iemand)?
Dat zouden wij héél fijn vinden! Laat het ons dan zeker weten via carina.verdonck@spierziektenvlaanderen.be.

Wat houdt het vrijwilligerswerk precies in voor onze vrijwilligers? Je kan je opgeven voor hulp voor bijv. het opdienen en afruimen, paling bereiden, keukenhulp, afwas, bar, begeleiding op de toeristische tram/boot … Allemaal taken in een tof team en een fantastische sfeer + voor het goede doel!

Groetjes,
Carina Verdonck

Gegevens

Begin:
08/06/2019
Einde:
10/06/2019
Evenement Categorie:

Locatie

Kouterplein
Kouterplein
Mariekerke, Antwerpen 2880 Belgium

Organisator

Vzw Palingfestival-Mariekerke in samenwerking met de gemeentebesturen van Bornem en Sint-Amands – de politiezone Klein-Brabant – Toerisme Klein-Brabant-Scheldeland – Davidsfondsafdeling Sint-Amands-Mariekerke – Gemeentelijke Biotechniek en Tuinbouwschool van Merchtem