Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bezoek aan de alpacaboerderij: Geannuleerd!

19/06/2022 van 13:30 tot 15:30

Bezoek aan de alpacaboerderij in Bocholt

Op deze unieke activiteitenboerderij gelegen te Bocholt (BE-Limburg) kun je van dichtbij kennis komen maken met onze wollige beestjes. Het is een fokbedrijf geboren uit passie voor alpaca's, waar we onze bezoekers graag deelgenoot van maken.

Je wordt om 13.30 uur ontvangen met koffie of thee met een stukje appeltaart in de Alpacantina.

Na de koffie en het welkomstwoordje van de gids, kijken we naar een film over de boerderij en de dieren. De gids weet alles te vertellen over de alpaca's en het ontstaan van de boerderij. In de stal en weide gaan we de dieren bekijken, waar de gids nog wat meer vertelt over de boerderij, en we sluiten af in de Alpaca Shop waar leuke souvenirtjes en alpacawollen producten te koop zijn..

Duur activiteit: ca. 2 uur

Adres:Lillerbaan 104, 3950 Bocholt.

Start: 13.30 uur

Prijs:
volwassenen:  ( vanaf 14 jaar) € 13.50 voor leden en € 20.00 voor niet-leden.
Kinderen: (3-13 jaar ) : € 12.50 voor leden en € 19.00 voor niet-leden.
Dranken kunnen ter plaatse aangekocht worden.

Inschrijven kan tot en met 5 juni via deze link : Ik schrijf me in.

Graag geven we nog even de richtlijnen bij de verschillende lidmaatschappen mee. Indien u niet zeker weet welk lidmaatschap u heeft, kan u dit navragen via secretariaat@spierziektenvlaanderen.be 

Infolidmaatschap: deze leden krijgen enkel info over de verschillende soorten aandoeningen, zij worden niet uitgenodigd op activiteiten.

Individueel lidmaatschap: Deze leden kunnen enkel persoonlijk deelnemen aan ledentarief bij activiteiten. Andere personen kunnen enkel deelnemen aan de activiteit mits het betalen van een meerprijs. Zij bezoeken dus de alpacaboerderij ten persoonlijke titel en niet als lid van de groep Spierziekten Vlaanderen. Hier wordt 1 uitzondering op gemaakt: als het lid een persoon met een handicap is, kan hij 1 persoon inschrijven als assistent die dan ook gratis kan deelnemen aan de groepsactiviteit.

Gezinslidmaatschap: De gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen kunnen allen deelnemen aan het ledentarief. (ook bij  co-ouderschap ). Gezinsleden die niet onder hetzelfde dak wonen kunnen enkel deelnemen aan de activiteit mits het betalen van een meerprijs.Als iemand van de gezinsleden een persoon met een handicap is, kan hij/zij ook 1 persoon inschrijven als assistent.  Deze persoon hoeft dan niet onder hetzelfde dak te wonen.

Gegevens

Datum:
19/06/2022
Tijd:
13:30 tot 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

Lillerbaan 104, 3950 Bocholt
België

Organisator

Spierziekten Vlaanderen VZW