Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst diagnosegroep Ataxie

16/03/2019 van 14:00 tot 17:00

Het jaar is alweer een eindje geschoven, de korte winterprik zijn we allang vergeten en de krokusjes steken opnieuw hun kopje op. Tijd dus om nog eens samen te komen.

Wie het genoteerd heeft weet dat we als datum voor onze samenkomst zaterdag 16 maart hadden vastgelegd. De ploeg van Guy Coppé is zo goed om ons alweer te verwelkomen van 14u tot ±17u in Zandhoven, Dorp 12 (Pulderbos).

Voor de volledigheid geef ik nogmaals de details van de locatie mee omdat die in het verleden voor sommige mensen problemen opleverde.  Daarom voor alle duidelijkheid: Het is niet het domein Pulderbos (revalidatiecentum) waar jullie verwacht worden,  maar wel het oud gemeentehuis van de deelgemeente Pulderbos. Ik voeg hierbij ook twee fotootjes die toelaten de plaats beter te herkennen. Er is voldoende parkeermogelijkheid in de omgeving en er is een aangepast toilet. Wel dient vermeld dat enkel hulphonden zijn toegelaten.

Erik Herrebosch van de VZW LUS komt de werking van hun vrijwilligersorganisatie aan ons voorstellen. Zoals ik jullie heb verteld op onze vorige bijeenkomst is LUS een organisatie die actief is in gans Vlaanderen. Ze ondersteunt individuele mensen om een persoonlijk netwerk (van vrienden, familie, buren, kennissen…) te betrekken, te herstellen, te soigneren, uit te bouwen… Want leven doe je niet alleen, en samen sta je sterker. Je kan reeds even een kijkje nemen op hun website www.lusvzw.be, en hun promofilmpje

LUS komt zich voorstellen en koppelt daaraan een soort ‘workshop’, waarbij de aanwezigen even stil staan bij hun eigen netwerk en het belang er van. Dit alles zal ongeveer anderhalf of twee uur duren.

Zoals steeds zal er ook nog ruimte zijn voor enkele algemene zaken, een stukje taart en een drankje.

Voor nieuwe mensen nog dit: Zoals steeds is iedereen die zelf ataxie heeft, ouder (of grootouder), familielid of partner is, of op een andere manier nauw betrokken is met iemand met ataxie (bijvoorbeeld als hulpverlener), van harte welkom.  Op onze bijeenkomsten is niet alleen informatie uitwisseling belangrijk, ook kennis maken of gezellig bijpraten in een ontspannen sfeer is even nuttig.

Graag weten we echter vooraf of jullie komen en met hoeveel, wat belangrijk is in verband met de catering. Laten jullie iets weten, hetzij via mail: dirk.cornil@telenet.be, hetzij via telefoon (014/31.92.42 of 0476/456.966) en dit liefst voor 9 maart. 

Hopelijk zien we elkaar op 16 maart in Zandhoven,

Dirk Cornil

Gegevens

Datum:
16/03/2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Oud Gemeentehuis Pulderbos
Dorp 12
Pulderbos, Antwerpen 2242 België
+ Google Maps

Organisator

Diagnosegroep verantwoordelijke Ataxieën Dirk Cornil