Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging infomoment “Recht om vergeten te worden”

07/01/2021 van 18:30 tot 19:30

Uitbreiding 'Recht om vergeten te worden', infomoment over toegang tot schuldsaldoverzekeringen

Heb jij moeilijkheden (gehad) met het afsluiten van een schuldsaldoverzekering? Betaal jij hiervoor een hoge bijpremie? De uitbreiding van “het recht om vergeten te worden” probeert de toegang tot deze verzekering te vergroten. 

Personen met een chronische aandoening krijgen vaak te maken met een weigering of hoge bijpremie wanneer ze een schuldsaldoverzekering willen afsluiten. Om dit probleem te voorkomen, bestaat er sinds 2019 een ‘recht om vergeten te worden’.

Tijdens dit infomoment geven we meer uitleg over het “recht om vergeten te worden”, het onderzoek van het KCE en de mogelijkheid om een studievoorstel in te dienen. 

Praktische informatie

  • Wanneer? Donderdag 7 januari van 18.30u tot 19.30u
  • Waar? Dit infomoment vindt online plaats via Zoom. Na je inschrijving ontvang je alle informatie om te kunnen deelnemen.

Wens je graag deel te nemen aan dit online infomoment op 7 januari van 18.30u tot 19.30u?
Schrijf je in voor 3 januari via dit online formulier.  

Let op: enkel leden van een patiëntenvereniging die lid is van het VPP of van OPGanG kunnen deelnemen! Spierziekten Vlaanderen is lid van het VPP.

Heb je in tussentijd al een vraag of wens je meer informatie? Contacteer Simon via simon.ector@vlaamspatientenplatform.be.

Gegevens

Datum:
07/01/2021
Tijd:
18:30 tot 19:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Vlaams Patiëntenplatform vzw