Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop keramiek: sessie 1

3 juni van 14:00 tot 16:00

Workshop keramiek: sessie 1: maken van het werkstuk

Spierziekten Vlaanderen nodigt jullie graag uit voor een workshop keramiek in het landelijke Passendale (West-Vlaanderen).

Anja van Terrac zal ons begeleiden in het maken van een creatief werkstuk. Je kan kiezen tussen 3 grote klaprozen op sokkel of een schaaltje.

Rolstoelgebruikers zijn uiteraard welkom. De tafels zijn onderrijdbaar en er is een toilet met handgreep. Na de workshop kan je genieten van een kopje koffie of thee met een stukje taart.

Deze workshop bestaat uit 2 sessies:

    • Zaterdag 3 juni om 14.00 uur: maken van het werkstuk
    • Zaterdag 8 juli om 14.00 uur: glazuren van ons eigen werkstukAnja is naast haar job gepassioneerd door keramiek. In haar atelier geeft ze workshops. In een eerste sessie wordt het stuk gemaakt. Daarna moet de klei drogen en gebakken worden. In een tweede sessie mogen we ons eigen werkstuk glazuren in de kleur die we zelf kiezen. Nadien bakt Anja alles nog eens af in de oven en na een tweetal weken is je creatie helemaal klaar en kan die afgehaald worden.
  • Wil je je graag inschrijven, doe dit dan via deze link:https://app.assistonline.eu/mvc/activity?key=2ed97106-023a-47db-a172-511e91e98ad2

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
14:00 tot 16:00