Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop keramiek

4 november van 14:00 tot 16:00

Glazuren van het werkstuk

Spierziekten Vlaanderen nodigt jullie graag uit voor een workshop keramiek in het landelijke Passendale (West-Vlaanderen).

Anja van Terrac zal ons begeleiden in het maken van een creatief werkstuk. Je kan kiezen tussen 3 grote klaprozen op sokkel of een schaaltje.

Rolstoelgebruikers zijn uiteraard welkom. De tafels zijn onderrijdbaar en er is een toilet met handgreep.Na de workshop kan je genieten van een kopje koffie of thee met een stukje taart.

 

     

Deze workshop bestaat uit 2 sessies:

    • Zaterdag 30 september om 14.00 uur: maken van het werkstuk
    • Zaterdag 4 november om 14.00 uur: glazuren van ons eigen werkstuk

Anja is naast haar job gepassioneerd door keramiek. In haar atelier geeft ze workshops. In een eerste sessie wordt het stuk gemaakt. Daarna moet de klei drogen en gebakken worden. In een tweede sessie mogen we ons eigen werkstuk glazuren in de kleur die we zelf kiezen. Nadien bakt Anja alles nog eens af in de oven en na een tweetal weken is je creatie helemaal klaar en kan die afgehaald worden.

   

De deelnameprijs is voor leden € 40 en voor niet-leden € 60.Locatie: Terrac, Oude Moorsledestraat 12, 8980 Passendale.

Aantal deelnemers beperkt.Inschrijven kan je via deze link: Ik schrijf me in voor de tweedaagse workshop keramiek te Passendale.Groeten, het bestuur van Spierziekten Vlaanderen

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
14:00 tot 16:00