Gelukzalig gevoel

Goeie redenen om chocolade te smullen

Chocolade smullen geeft ons een gelukzalig gevoel en dat is iets waar we nu meer dan ooit soms naar verlangen. Maar naast dat gelukzalig gevoel voor jezelf kan je nu ook voor anderen iets betekenen want terwijl je van onze chocolade smult steun je ook een goed doel, namelijk Spierziekten Vlaanderen!

Laten we samen het gunstig effect van chocolade omzetten in een gunstig resultaat, of noem het ‘steun’ en doe mee met onze jaarlijkse ‘TRUFFEL-actie’!

Vorig jaar leverde de verkoop van truffels een bedrag op van € 1.289. Helpen jullie mee om dit bedrag te overtreffen? Ga dan aan de slag als verkoper of spreek zoveel mogelijk mensen aan in jouw omgeving om deze ‘Goed-gevoel-truffels’ te (ver)kopen.

MEEHELPEN ALS VERKOPER?

Je mailt naar truffels@spierziektenvlaanderen.be, of je belt naar Carina Verdonck via 0486 78 78 86 en geef je op als verkoper

Nuttige weetjes als verkoper

  • Spierziekten Vlaanderen bezorgt jou bestelformulieren (via mail)
  • Verkoop truffels en reken af bij de bestelling
  • Plaats je bestelling via truffels@spierziektenvlaanderen.be
  • Je bestelling is pas compleet na betaling van het door jou ontvangen bedrag op BE18 7370 2204 0665
    op naam van Spierziekten Vlaanderen vzw. Met als mededeling: naam + truffelverkoop
  • Afhalen van truffels bij Carina en Luc, Jozef Posenaerstraat 10 – 2140 Borgerhout. De bestelling kan ook geleverd worden: Af te spreken met Carina 0486 78 78 86
  • Jij zorgt zelf voor de verdeling van de truffels

PS: Voor de aankoop van ‘truffels is helaas géén fiscaal attest mogelijk. Mochten er mensen zijn die toch meer willen geven: zuivere giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40. Opgelet: in dat geval moet men een individuele storting doen met vermelding van naam en adres van de schenker.

Alvast hartelijk dank,

Groetjes,

Carina Verdonck, voorzitter Spierziekten Vlaanderen vzw,
zijn medewerker en het bestuur

Bestellen truffels

Truffels - 250 gram = € 6
(melk, wit of puur)

Je bestelling is pas compleet
na betaling van jouw bestelling
BE18 7370 2204 0665 
op naam van Spierziekten Vlaanderen vzw
Met als mededeling:
Naam + truffels

Bestellen kan tot eind oktober

Verdeling vanaf november
Bestelling truffels
Activiteiten Spierziekten Vlaanderen vzw

Spierziekten Vlaanderen vzw een betrouwbaar goed doel?

Het is moeilijk voor donateurs om te weten te komen of een ‘goed doel’ betrouwbaar is. Het feit dat Spierziekten Vlaanderen fiscale attesten kan uitschrijven (bij giften vanaf 40 euro) en officieel erkend is als vrijwilligersorganisatie, betekent dat we grondig gecontroleerd worden en betrouwbaar worden bevonden door de overheid. Als dát geen garantie is [icon name="thumbs-o-up" class="" unprefixed_class=""]. En uiteraard ben jij als mogelijke verkoper, de beste ambassadeur om te vertellen wat Spierziekten Vlaanderen allemaal doet!