Ik Steun Mijn Goede Doel.be

Steun Spierziekten Vlaanderen vzw op www.iksteunmijngoededoel.be

Spierziekten Vlaanderen vzw heeft als doel om mensen die geconfronteerd worden met een spierziekte te ondersteunen op alle mogelijke manieren.

Onze vereniging betekent voor al deze mensen een grote steun. Het kan immers enorm deugd doen om met lotgenoten te praten. Naast het contact tussen lotgenoten, zorgt onze organisatie ook voor informatieve bijeenkomsten en aangepaste ontspanningsactiviteiten, lobbyen we bij de overheid en volgen we de medische ontwikkelingen rond spierziekten op de voet.

Spierziekten Vlaanderen vzw en Ik steun mijn goed doel vinden dat al deze mensen de gepaste ondersteuning verdienen! Doneer of dien een actie in op: https://www.iksteunmijngoededoel.be/spierziekten-vlaanderen/ met als één doel: steun voor iedereen met een spierziekte, vandaag en in de toekomst!

Samen in actie

Door de coronacrisis ziet een gemiddeld goed doel 30 to 80% van zijn inkomsten verdwijnen. Dit zorgt ervoor dat heel wat goede doelen hun warme projecten moeten afbouwen of zelfs geheel stopzetten. Steun jouw favoriete doel, zet een actie op of doneer via 'Ik steun mijn goede doel - samen in actie op www.iksteunmijngoededoel.be.

Deel deze video en verspreid mee solidariteit! #iksteunmijngoededoel [icon name="heart" class="" unprefixed_class=""]