Lid worden

Wij zijn verheugd te ontdekken dat meer en meer mensen de weg naar Spierziekten Vlaanderen vinden zodat wij in de toekomst nog meer mensen kunnen helpen. Want ik hoef je misschien niet te vertellen dat onze vereniging voor veel mensen een grote steun betekent. Het kan immers enorm deugd doen om met lotgenoten te praten. Niet alleen om tips en ervaringen uit te wisselen, maar ook gewoon om een keer te merken dat je er niet alleen voorstaat.

Spierziekten Vlaanderen vzw biedt verschillende soorten van lidmaatschap aan die optimaal afgestemd zijn op de verschillende gezinssituaties en noden van onze leden.


€ 20

INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP

* Nieuwsbrieven en persoonlijke uitnodigingen voor onze activiteiten via post
* Korting voor jezelf en jouw eventuele assistent(e)* voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen
* Toegang tot alle informatie op onze website

Het individueel lidmaatschap is bijv. geschikt voor iemand die zelf een spierziekte heeft en als individu aan activiteiten wenst deel te nemen.

*Partners of familieleden worden niet beschouwd als ‘assistent(e)’, zij kunnen enkel genieten van een korting bij een gezinslidmaatschap.

€ 25

GEZINSLIDMAATSCHAP

* Nieuwsbrieven en persoonlijke uitnodigingen voor onze activiteiten
* Korting voor alle gezinsleden en jouw eventuele assistent(e) voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen
* Toegang tot alle informatie op onze website

Het gezinslidmaatschap is geschikt voor het hele gezin, bijv. voor mensen die zelf een spierziekte hebben, of een kind of een partner met een spierziekte hebben (alle personen op hetzelfde domicilieadres)

€ 10

INFOLIDMAATSCHAP

* Nieuwsbrieven en uitnodigingen enkel digitaal via mail
* Geen korting voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen
* Toegang tot alle informatie op onze website

Het infolidmaatschap is bijvoorbeeld geschikt voor professionelen

Familie-dag_SpierziektenVlaanderen Lid worden

4 redenen om lid te worden

1. Om de stem van personen met een spierziekte te laten horen. Spierziekten Vlaanderen behartigt de belangen van alle mensen met een spierziekte. We leggen dossiers op tafel bij overheden, RIZIV, ziekenhuizen, werken nationaal en Europees samen met andere organisaties,… Het is echter erg belangrijk dat we ook in naam van álle personen met een spierziekte kunnen spreken. Een groot ledenaantal geeft ons immers meer slagkracht en maakt dat gesprekspartners niet zomaar om onze argumenten heen kunnen.

2. Je ontvangt onze nieuwsbrieven, met boordevol nuttige informatie en leuke artikels waarmee je op de hoogte blijft van de laatste medische ontwikkelingen, getuigenissen van lotgenoten, reiservaringen, …

3. Als je ons steunt, kunnen we niet alleen jou maar ook andere patiënten blijven steunen. Zo geven we o.a. advies bij aanvragen voor tegemoetkomingen en hulpmiddelen, organiseren we lotgenotencontacten, en informeren we onze leden op verschillende manieren.

4. Als lid kan je aan zeer democratische prijzen deelnemen aan al onze activiteiten. Spierziekten Vlaanderen betaalt immers steeds een deel van de deelnamekosten.


Ja, ik wil lid worden van Spierziekten Vlaanderen vzw

€ 20 INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP, of
€ 25 GEZINSLIDMAATSCHAP, of
€ 10 INFOLIDMAATSCHAP.

IBAN: BE18 7370 2204 0665 – BIC: KRED BE BB
Spierziekten Vlaanderen vzw - Haarbemdenstraat 55/1, 3500 Hasselt

Gelieve in de mededeling duidelijk het soort lidmaatschap te vermelden aub!
Mededeling: Naam – Soort lidmaatschap (bijv. infolidmaatschap)

Je kan ook betalen via de app van Payconiq met deze QR-code

Familie-dag_SpierziektenVlaanderen Lid worden

Inschrijvingsformulier:

GDPR - Gegevensbescherming

BELANGRIJK = Nieuwe privacywetgeving rond gegevensbeheer: ook voor Spierziekten Vlaanderen!
Uw persoonsgegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt. Maar wanneer u geen toelating geeft om uw persoonsgegevens te verwerken kunnen wij uw aanvraag helaas niet verwerken. Kunt u daarom uw akkoord bevestigen via de button hieronder a.u.b.? Op die manier geeft u Spierziekten Vlaanderen uw akkoord om gegevens over u te verwerken volgens de regels van de GDPR-privacywetgeving. Beleid betreffende gegevensbescherming van Spierziekten Vlaanderen vzw

Familie-dag_SpierziektenVlaanderen Lid worden