Maak kennis met één van onze vaste vrijwilligers, Stephanie

Het volgende vertrouwde gezicht in onze groep van vrijwilligers bij Spierziekten Vlaanderen is Stephanie Bataillie. Samen met Filip Rabaut (ook een vertrouwd gezicht binnen ons SV-team) en hun drie zeer aangename kinderen vormen zij een nieuw samengesteld gezin.

Jarenlang werkte zij als hoofdverpleegkundige op de spoedafdeling van AZ Groeninge, maar sinds enkele maanden werkt zij als verpleegkundige bij ‘Tehuis voor Bijzondere Jeugdzorg de Rijzende Ster’.

Ook al kampt Stephanie zelf al maanden met gezondheidsproblemen, ze blijft toch naast de zorg voor haar gezin en job als verpleegkundige de energie vinden om haar taak als bestuurslid en penningmeester ter harte te nemen. Zij is het levend bewijs dat West-Vlamingen harde werkers zijn, eerlijk, verrassend, humor hebben en een prachtig accent bezitten. Ook al wordt al eens lachend gesproken over het aanschaffen van een woordenboekje West-Vlaams voor die van ‘Antwerpen’ ;-).

Het vrijwilligerswerk van Stephanie bestaat o.a. uit:

  • bestuurslid van Spierziekten Vlaanderen vzw;
  • penningmeester van Spierziekten Vlaanderen vzw;
  • mede-diagnosegroepverantwoordelijke polyneuropathieën en Guillain-Barré-syndroom (GBS);
  • SV vertegenwoordigen op allerlei events;
  • organiseren van contactdagen voor haar diagnosegroep.

We kunnen Stephanie best beschrijven als een empathische ‘super’gemotiveerde vrijwilliger met een gouden hart. Dankjewel Stephanie, wij zijn heel blij met jou in ons team!