Proef chocolade voor een goed doel

Mogen wij met onze organisatie ‘Spierziekten Vlaanderen’ even uw aandacht vragen?

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die als doel heeft mensen met een spierziekte, hun ouders of partners te ondersteunen op allerlei mogelijke manieren.

Op elke activiteit staan vrijwilligers klaar om nieuwkomers op te vangen, want als ervaringsdeskundige weten ze maar al te goed door welke emotionele rollercoaster men gaat als men een spierziekte heeft of (plots) te horen krijgt dat hun kind of zijzelf een spierziekte hebben. Onze vrijwilligers volgen ook de medische ontwikkelingen, zodat onze medewerker belangrijk nieuws kan doorsturen via nieuwsbrieven, website, sociale media en tijdens informatieve bijeenkomsten.

Omwille van Covid-19 is het nog steeds moeilijk om live activiteiten te organiseren. Daarom werd er volop ingezet op online ontmoetingsmomenten en webinars. Zonder de kosten voor het huren van zalen, de catering, etc. hebben we nog andere werkingskosten om tegemoet te komen aan de noden van onze doelgroep. Omdat onze non-profit organisatie bijna volledig afhankelijk is van giften en donaties, richten wij ons daarom tot jullie bedrijf.

Graag doen wij een beroep op jullie goodwill:

Is jullie bedrijf bereid om een Truffelverkoopactie te organiseren ten voordele van Spierziekten Vlaanderen? [icon name="heart" class="" unprefixed_class=""]

Sensibilisering en betrokkenheid

Omdat wij sensibilisering en betrokkenheid erg belangrijk vinden, zijn wij graag bereid om online of in jullie bedrijf te komen spreken over spierziekten. Zo hebben jullie werknemers gelijk ook meer voeling met het goede doel waarvoor ze zich inzetten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor wat meer informatie of een verkennend gesprek. Wij kijken alvast uit naar uw antwoord! truffels@spierziektenvlaanderen.be - Of telefonisch Carina Verdonck: 0486 78 78 86

Met vriendelijke groeten,
Carina Verdonck,
Voorzitter en vrijwilliger bij Spierziekten Vlaanderen vzw

Bedankt als u een actie voor een goed doel organiseert:

  1. U geeft blijk van maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid,
  2. Het levert u extra PR-mogelijkheden op, bvb. vermelding op onze website, onze S-media en nieuwsbrieven
  3. Het brengt collega’s samen voor een hoger doel waardoor ze meer geëngageerd en gemotiveerd zijn.
Activiteiten Spierziekten Vlaanderen vzw