Spieren voor spieren

Nieuwsberichten over mooie acties ten voordele van onze werking:

Al onze activiteiten zijn broodnodig, maar kosten uiteraard heel wat geld. Wij zijn voor onze inkomsten echter bijna volledig afhankelijk van benefietacties en giften. Daarom zijn wij heel dankbaar voor deze mooie initiatieven ten voordele van onze werking. Dankjewel aan iedereen die zich inzet voor ons!

Spieren_voor_spieren_SpierziektenVl Spieren voor spieren

ACTUEEL

Sint-Vincentiusschool Melle Sponsortocht op vrijdag 28 september 2018

Het is bijna zover! Alle kinderen en leerkrachten van de Sint-Vincentiusschool te Melle doen hun stapschoenen aan en trekken doorheen het Melse platteland. Dit jaar steunen zij met de opbrengst van hun sponsoring een viertal goede doelen, dichtbij of veraf (waaronder Spierziekten Vlaanderen). Ieder doel heeft een betrokkenheid via kinderen, ouders of leerkrachten van onze school. Hier kunnen jullie een woordje uitleg vinden over de 4 projecten.

Wij wensen hen een héél mooie, zonnige en leuke tocht toe in het Melse platteland! Héél hartelijk dank om Spierziekten Vlaanderen te kiezen als één van de goede doelen!

Spieren_voor_spieren_SpierziektenVl Spieren voor spieren

Thuiszorgwinkel

Speciale dank aan de volgende sponsor om met hun mooie gift van 1.400 euro onze diagnosegroepen met patiëntjes met Duchenne en SMA te steunen!

Spieren_voor_spieren_SpierziektenVl Spieren voor spieren

Spierziekten Vlaanderen is fier op zijn ijverige vrijwilligers tijdens het Palingfestival 2018

Pinksteren staat in mijn gezin al jaren in het teken van het Palingfestival in Mariekerke. Ook dit jaar waren wij weer van de partij om drie dagen het beste van onszelf te geven en zo een mooi bedrag te verdienen voor Spierziekten Vlaanderen. Lees meer.

Spieren_voor_spieren_SpierziektenVl Spieren voor spieren

Wandel3Daagse Deinze

Ook speciale dank aan één van onze leden, Patrick Decoster. Hij stelde onze vereniging als ‘goed doel’ voor aan zijn collega’s organisators van de Wandel3Daagse in Deinze. Hierdoor mochten wij een mooie cheque van 750 euro ontvangen! Hartelijk dank allemaal!

Spieren_voor_spieren_SpierziektenVl Spieren voor spieren


Spieren_voor_spieren_SpierziektenVl Spieren voor spieren

Zin om ook een actie op te zetten tijdens de rest van het jaar?

Iedereen kan helpen, met kleine of grote acties! Spierziekten Vlaanderen is heel erg blij als jij je wilt inzetten voor ons!

Registreer jouw actie of evenement voor Spierziekten Vlaanderen.


Mooie resultaten in 2017

Niet enkel tijdens de Warmste week van Music for Life worden er mooie acties georganiseerd voor Spierziekten Vlaanderen. Klik hier om enkele mooie acties uit 2017 te bekijken.


Music For life 2018 was ook voor Spierziekten Vlaanderen een succes

Ook in 2017 werd Spierziekten Vlaanderen uitgekozen als goed doel tijdens de Warmste week van Studio Brussel. We kunnen ook spreken van een ongelooflijk succes!
30.539,81 euro mochten wij dit jaar ontvangen! Dankzij jullie, de leden, maar ook door verenigingen en zelfs bedrijven die ons een warm hart toedragen!
Er zijn acties via MFL geregistreerd waar we weinig info of contactgegevens over vinden dus een overzicht geven is gevaarlijk. Maar ik deed een poging 😉 We zijn alleszins iedereen die voor ons iets organiseerde bijzonder dankbaar!

Er werd gehaakt, deelgenomen aan de Warmathon, kerstkaartjes verkocht, gelopen, lekkere broodjes met cote à l’os gegeten, koekjes gebakken, bingo gespeeld, muziek gespeeld, gesnoept en nadien gefitnest en gefuifd. Er werd een spinningmarathon gehouden, we bezochten een echte filmstudio (geen MFL-actie, maar toch een leuke benefietactie) en er werd een heuse SV-jaarkalender ontworpen en verkocht. Heel veel mensen kochten een sleutelhanger met ‘Dieren voor spieren’ en je kon je zelfs laten tatoeëren voor het goede doel. Er werd maar liefst 24u aan een stuk getatoeëerd, gaaf!

In totaal werden er een 20-tal acties geregistreerd en dat sterkt ons alleen in onze overtuiging dat wij goed bezig zijn en zijn nu extra gemotiveerd om ons voor 110% te blijven inzetten voor iedereen die met een spierziekte geconfronteerd wordt!

Benieuwd naar alle mooie acties van MFL 2017? Klik dan hier 🙂

Als wij als bestuur onze krachten bundelen samen met jullie, onze leden, dan is ‘The sky the limit’. Gaan we voor 50.000 euro dit jaar?

Hartelijk dank allemaal voor jullie inspanningen en vertrouwen!

Met vriendelijke groeten,
Carina Verdonck,
Voorzitter Spierziekten Vlaanderen 2018

Spieren_voor_spieren_SpierziektenVl Spieren voor spieren