Sponsortocht Sint-Vincentiusschool Melle

28-09-2018 – Op vrijdag 28 september werd er 2.800 km gewandeld voor 4 goede doelen door 260 kinderen en hun leerkrachten van de Sint-Vincentiusschool te Melle. Patrick Decoster, onze Spierziekten Vlaanderen-vertegenwoordiger was erbij en keek er met volle bewondering naar :-).

De kinderen en hun leerkrachten mogen fier zijn op hun prestaties, want dankzij de opbrengst van deze sponsortocht konden zij de vier organisaties elk € 2.150 schenken!

Tijdens het slotgala mocht Patrick ook even toelichten waar Spierziekten Vlaanderen precies voor staat en wat wij doen! Na de toespraak heeft hij ook enkele vragen kunnen beantwoorden. Hoe meer mensen de reden van ons bestaan verspreiden hoe beter, want op die manier vinden nog meer mensen met een spierziekte de weg naar ons :-). Dankjewel Patrick!

Ook hartelijk dank aan Luna Van Hecke om samen met haar ouders Spierziekten Vlaanderen aan te brengen als één van de ‘4 goede doelen’ op haar school! Het is dus dankzij hen dat wij werden uitgekozen :-). Dat verdient een pluim!

Héél hartelijk dank aan alle leerlingen en leerkrachten van de Sint-Vincentiusschool te Melle! Jullie sponsoring zal héél nuttig gespendeerd worden aan onze diagnosegroep Charcot-Marie-Tooth (CMT), wees daar maar zeker van!

Hier kunnen jullie een woordje uitleg vinden over de 4 projecten.