Vrijwilligersvacature Communicatie en PR

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk met een uitdagend karakter, met een positieve impact op het dagelijkse leven voor personen met een lichamelijke beperking? Dan past de volgende vacature misschien bij jou.

Spierziekten Vlaanderen vzw is namelijk nog op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze externe communicatie.

Welk profiel zoeken wij precies?

  • Je bent communicatief en hebt ervaring met sociale media
  • Je hebt zin om je in te zetten om onze werking meer bekend te maken

Wat kan je bij ons doen?

  • Je staat mee in voor de opvolging van onze website en onze sociale mediakanalen.
  • Je contacteert het brede medische middenveld om de werking van onze vzw voor te stellen en zorgt voor de verspreiding van onze folders.

Wat ontvang je in ‘return’?

Een leuke manier om jouw steentje bij te dragen om mensen met een zeldzame spieraandoening te helpen. Daarnaast kan je steeds rekenen op de ondersteuning van onze vaste medewerker en bestuursleden.

Benieuwd of dit iets is voor jou?

Voor een kennismakend gesprek kan je ons contacteren via onze voorzitter Carina Verdonck, via het contactformulier op deze pagina. Carina maakt met jou een afspraak om kennis te maken met ons bestuursorgaan en om samen de verwachtingen te overlopen.

Onze organisatie heeft als doel om mensen die geconfronteerd worden met een spierziekte te ondersteunen op alle mogelijke manieren. Ook jij kan ons hierbij helpen op verschillende manieren