Vrijwilligerswerk zoeken via Give a Day

Bekijk en reageer op onze vrijwilligersvacatures

Een vereniging kan slechts bestaan bij de gratie van zijn vrijwilligers. Bijeenkomsten, lezingen of uitstap… men beseft vaak niet hoeveel uren onze vrijwilligers zijn bezig geweest om aangename en/of leerrijke activiteiten aan te bieden.

Gezien de gestage toename van het aantal leden, en het feit dat de organisatie van al deze zaken momenteel op een beperkte kern van vaste vrijwilligers terecht komt, lanceren we graag nog eens een oproep naar vrijwilligers. Wie plezier beleeft aan onze werking, en graag wel eens mee wil helpen, kan zich opgeven bij het secretariaat. Je zal algauw merken dat onze vrijwilligersgroep een toffe bende is waar je je meteen in thuis voelt. En denk niet te gauw dat zoiets niet voor jou is of teveel kennis of inzet vereist. Er zijn tal van kleine taken die nauwelijks voorkennis of extra inspanning vragen. Denk bv. maar aan het doen van telefoontjes, praktische hulp bij activiteiten (tafels klaarzetten, drank rondbrengen,…), nieuwe leden contacteren, informatie opzoeken op het internet, teksten schrijven of nalezen…

Sinds kort kan je ons ook terugvinden op de gloednieuwe website van Give a Day, waar:

  • Personen met goesting in vrijwilligerswerk kunnen zoeken en reageren op onze vacatures en geven beschikbaarheid, interesse en talenten in.
  • Je maakt mee het verschil door impact op onze werking en ondersteuning aan personen met een spierziekte en hun naasten, en werkt samen met onze vaste vrijwilligers bij Spierziekten Vlaanderen.

Via de knop hieronder kom je op onze organisatiepagina op 'Give a Day'.

Give a Day. De nieuwe ontmoetingswebsite waar vrijwilligers en organisaties elkaar vinden.