Wall of heroes

Archief van enkele mooie acties tvv Spierziekten Vaanderen

Spieren voor spieren, met als één goed doel! Steun voor Spierziekten Vlaanderen zodat wij iedereen met een spierziekte kunnen blijven steunen, vandaag en in de toekomst!


Siliconen armbandjes

Liesbeth Vander Vliet verkoopt siliconen armbandjes tvv van Spierziekten Vlaanderen vzw om o.a. onze vzw bekender te maken. Ondertussen heeft zij al 968 euro opgehaald ❤️. Liesbeth hoopt nog zo’n 200 armbandjes te verkopen !

De camino op armkracht

Op 30 mei 2020 zou Swat'n vertrekken met zijn handbike van thuis naar Compostela t.v.v. Spierziekten Vlaanderen vzw.
Nico Mattan is peter van 'De Camino Op Armkracht' en kwam die avond langs om Kwaremont Bier uit te schenken. Ook meter Els Pynoo was erbij!


BODY & MIND EVENT 15 MAART 2020

ONZE SPIEREN … JOUW SPIEREN … GEBRUIKEN OM DIEGENEN DIE DAT NIET OF SLECHTS MOEIZAAM KUNNEN, TE STEUNEN.

Uitgesteld naar latere, nu nog onbekende datum.


28 juni – BAR LOWIE te Otegem

Een gezellige Zomerbar georganiseerd door de wijk voor Spierziekten Vlaanderen, en in het bijzonder voor een buurjongen die ook aan een spierziekte lijdt.


30 juni 2019 – Ooteghems Oldtimertreffen

Het Ooteghems Oldtimertreffen stond in 2019 al voor de 9de keer op de kalender. Deze organisatie ziet het treffen ieder jaar groeien! Zij konden door dit evenement een prachtig bedrag van 848,61 euro schenken aan Spierziekten Vlaanderen. Wauw! Hartelijk dank ❤️


Verenigingenkwis Retie 2019

Op vrijdag 15 februari organiseerde de CREL (Chiro Retie Ex-Leiding) de Retiese verenigingenkwis 2019 ten voordele van onze vereniging. Wij mochten 1.500 euro ontvangen, fantastisch! Héél hartelijk dank voor dit initiatief en steun vanwege het hele Spierziekten Vlaanderen-team en zijn leden!


30 maart 2019 – Gaverzicht Feest!

Elke Jaar opnieuw zetten wij onze schouders onder enkele goede doelen, doelen die nood hebben aan steun, onderzoek, sensibilisering. Vorig jaar was ons Goede Doel in het kader van de Warmste Week “ Warriors Against Cancer”. Hiervoor hebben wij enkel met onze medewerkers een € 4.000 euro steun opgehaald. Lees meer.


Music for Life

Eind 2018 werden er maar liefst 30 acties georganiseerd ten voordele van onze vereniging! Wij hoeven jullie niet te vertellen dat dit een fijn gevoel van waardering geeft en onze vrijwilligers en medewerkers extra motiveert! De opbrengst van deze warme acties bedraagt € 23.186,52! Wauw!

Wij willen iedereen hartelijk bedanken die zich heeft ingezet voor de Warmste week ten voordele van Spierziekten Vlaanderen vzw!


Fotozoektocht Mol-Centrum

Ten voordele van de spierziekte Ataxie van Friedreich
Van 1 oktober t.e.m. 31 december 2018

De foto-zoektocht werd opgemaakt door Anneleen Cornil, een vrouw die zelf de spierziekte Ataxie van Friedreich heeft en als geen ander de noodzaak van een goeie ondersteuning kent. De opbrengst van deze zoektocht gaat daarom ook integraal naar de diagnosegroep van Ataxie van Friedreich bij Spierziekten Vlaanderen vzw. Hiermee willen zij graag verder inzetten op het organiseren van lotgenotentacten en informatieve bijeenkomsten.

Oxfam Trailwalker (ook geannuleerd vanwege corona)

Jubileumjaar voor Provincie Vlaams-Brabant
2 teams van 4 personeelsleden 100 km wandelen in Saint-Hubert in max 30 uur op 29-30 augustus 2020.
Inzamelacties en provinciale steun voor 2 maal 1750 euro (sponsorbedrag Oxfam Trailwalker) en 2 geselecteerde goede doelen met werking in Vlaams-Brabant en betrokkenheid van personeelsleden (Spierziekten Vlaanderen & Hulp en Hoop).

Giften steeds welkom op BE96 9733 8222 5605 of op Oxfam Trailwalker 2020 – kies team Kras&Hesp of Kras&Kaas

 


Thuiszorgwinkel

Speciale dank aan de volgende sponsor om met hun mooie gift van 1.400 euro onze diagnosegroepen met patiëntjes met Duchenne en SMA te steunen!


Sponsortocht Sint-Vincentiusschool Melle

Op vrijdag 28 september werd er 2.800 km gewandeld voor 4 goede doelen door 260 kinderen en hun leerkrachten van de Sint-Vincentiusschool te Melle. Patrick Decoster, onze Spierziekten Vlaanderen-vertegenwoordiger was erbij en keek er met volle bewondering naar :-).

De kinderen en hun leerkrachten mogen fier zijn op hun prestaties, want dankzij de opbrengst van deze sponsortocht konden zij de vier organisaties elk … klik hier voor het resultaat ;-).


Wandel3Daagse Deinze

Ook speciale dank aan één van onze leden, Patrick Decoster. Hij stelde onze vereniging als ‘goed doel’ voor aan zijn collega’s organisators van deWandel3Daagse in Deinze. Hierdoor mochten wij een mooie cheque van 750 euro ontvangen! Hartelijk dank allemaal!

Spierziekten Vlaanderen is fier op zijn ijverige vrijwilligers tijdens het Palingfestival 2018 én 2019

Pinksteren staat in mijn gezin al jaren in het teken van het Palingfestival in Mariekerke. Ook dit jaar waren wij weer van de partij om drie dagen het beste van onszelf te geven en zo een mooi bedrag te verdienen voor Spierziekten Vlaanderen. Lees meer.


Zin om ook een actie op te zetten?