Wordt jouw hero ook een SWIMHERO?

Als mama van 2 kindjes en met jarenlange ervaring in het zwemles geven + redder wilde ik kindjes meer plezier laten beleven in het water en het leren zwemmen al spelend vergemakkelijken. Zo is dit CE-gecertificeerd drijf-en zwemvestje in 1 ontstaan.

Voor wie? Kindjes van 2 tot 6 jaar – De zwemhero kan dus 4 jaar gebruikt worden.

Waarom?

  • Het ziet er leuk uit en kindjes dragen het ‘pinguïnpakje’ graag.
  • Het zit comfortabel en is makkelijk aan- en uit te doen.
  • De drijfblokjes zitten anders op het lichaam ten opzichte van andere drijfvestjes.

Goed voor?  Drijven -> watergewenning -> survivalzwemmen -> Basis zwemmen -> zwemmen

Review van ouders van een jongetje met een spierziekte

“Onze zoon Wannes (7) heeft in de zomer van 2016 een aantal keer het verschil uitgetest met een traditioneel drijfvestje en het prototype van de zwemhero. Met een traditioneel drijfvestje bleef Wannes duidelijk minder horizontaal als met de zwemhero. Doordat de zwemhero meer stabieler was, kon Wannes zijn zwembewegingen beter uitvoeren. Het prototype paste beter aan het lichaam dan een drijfvestje. Om de natte zwemhero uit te doen, bleek wel wat stroever te verlopen dan het drijfvestje. daar kan zeker nog wel rekening mee gehouden worden. Wij wensen An nog veel succes toe met de zwemhero” (Fam. Van Herck – Hendrickx).

Waar te koop? Swimhero.eu@gmail.comWWW.SWIMHERO.EU – fb:swimhero@swimhero.eu

Ben je lid bij Spierziekten Vlaanderen? Dan ontvang je 5 euro korting door bij jouw bestelling ‘actie Spierziekten Vlaanderen’ te vermelden.

Deze actievoorwaarde is niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.

Filmpje Youtube – Zwemhero