Acties ten voordele van onze vereniging

Acties ten voordele van Spierziekten Vlaanderen vzw.

Sleutelhangers, exclusief ontworpen voor Spierziekten Vlaanderen

Ben je op zoek naar een klein betaalbaar cadeau voor iemand die je graag ziet en wil je tegelijkertijd onze vereniging steunen? Dan hebben wij leuke sleutelhangers om te bestellen.

BEKIJK HIER ONZE LEUKE SLEUTELHANGERS ❤


Een mooie reeks met handgemaakte keramiek

Wij ontvingen een mooie reeks van handgemaakte keramiek die we graag ten voordele van onze mensen willen verkopen. Ben jij op zoek naar een uniek stuk voor in jouw huis, of een geschenk voor iemand anders? Wie weet zit jouw keuze wel tussen onderstaande unieke stukken keramiek. Wij hanteren geen vaste prijzen voor deze unieke stukken, je mag zelf een mooi bod doen.

BEKIJK NU ONZE KERAMIEK EN DOE EEN MOOI BOD ❤


Wenskaarten om je mooiste wensen te verzenden

Facebook, WhatsApp, sms… veel kanalen om elkaar een hart onder de riem te steken, een fijne verjaardag of prettige feestdagen te wensen, felicitaties te sturen, of gewoon om te zeggen ‘Ik denk aan je’. Er bestaan dus prachtige digitale manieren, maar niets lijkt ons mooier dan je brievenbus te legen en een kaart te ontdekken met handgeschreven wensen. Een unieke kaart maakt het plaatje compleet, zeker als deze kaart ook het goede doel steunt. Dus daarom biedt Spierziekten Vlaanderen opnieuw wenskaarten aan.

We hebben niet enkel een aantal nieuwe wenskaarten in ons assortiment maar vanaf nu kan je ook een pakketje van 7 verschillende kerstkaarten kopen.

BEKIJK NU ONS ASSORTIMENT WENSKAARTEN ❤


Organiseer jij ook een actie? Laat het ons zeker weten en wij maken deze mee bekend voor jou!