Diagnoseverantwoordelijke voor Ataxieën bij Spierziekten Vlaanderen

Dirk Cornil stopt na meer dan 20 jaar als vrijwilliger bij Spierziekten Vlaanderen, toen nog Nema vzw

Dirk zette zich jarenlang in voor de diagnosegroepen Ataxie van Friedreich, SCA en andere ataxieën

Als ervaringsdeskundige - want met een zoon en dochter die beiden getroffen werden door ataxie van Friedreich - en vanuit zijn kennis als apotheker, was hij altijd goed op de hoogte van de medische ontwikkelingen die hij graag deelde met zijn diagnosegroep. Lees meer.

Vragen aan diagnoseverantwoordelijke voor Ataxieën bij Spierziekten Vlaanderen?

Heeft u misschien vragen of wenst u graag in contact te komen met lotgenoten? Spierziekten Vlaanderen telt 15 verschillende diagnosegroepen, waaronder Ataxie van Friedreich, SCA en andere ataxieën. De diagnoseverantwoordelijke voor Ataxieën was Dirk Cornil, voorlopig hebben we nog geen opvolger maar wij trachten wel uw vragen op te lossen of door te verwijzen naar een mogelijke kandidaat ervaringsdeskundige.

Ben jij een mogelijke kandidaat-opvolger?

Zie jij het misschien zitten om het lege plekje van Dirk in te vullen, om als verantwoordelijke van de diagnosegroep Ataxie van Friedreich, SCA en andere ataxieën aan de slag te gaan? Stuur dan gerust een mailtje voor meer informatie over de invulling van deze rol naar onze voorzitter Carina Verdonck via het formulier hieronder. Momenteel zullen alle vragen door Carina worden behandeld en doorverwezen worden naar mogelijke kandidaat ervaringsdeskundigen.