Disclaimer met betrekking tot onze website

Disclaimer_Spierziekten-Vlaanderen Disclaimer met betrekking tot onze website

Copyright en privacy
Alle informatie op deze website mag vrij gebruikt worden voor privédoeleinden.
Wilt u informatie naar een ruimer publiek verspreiden, dan moet u hiervoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. U kunt uw verzoek sturen naar secretariaat@spierziektenvlaanderen.be.

Aansprakelijkheid
De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op haar juistheid gecontroleerd. Bevat de informatie toch fouten, dan kan Spierziekten Vlaanderen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
Deze website neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. Spierziekten Vlaanderen controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Privacybeleid
Persoonlijke gegevens die u op onze website www.spierziektenvlaanderen.be invoert, bijvoorbeeld door een vraag te stellen, in te schrijven voor een bijeenkomst, een aanvraag in te dienen voor een informatiemap… worden in het adressenbestand van Spierziekten Vlaanderen opgenomen en bewaard zolang dat nodig is om de door u gevraagde dienst te verlenen. Spierziekten Vlaanderen verwerkt deze gegevens om aan uw verzoek te voldoen en u een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden.

Spierziekten Vlaanderen verwerkt deze gegevens om aan uw verzoek te voldoen en u een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden.
Spierziekten Vlaanderen geeft deze persoonlijke gegevens niet door aan derden. U hebt op elk moment recht op inzage in deze gegevens om ze te laten verbeteren of te verwijderen. Beleid betreffende gegevensbescherming van Spierziekten Vlaanderen vzw.

Clickgedrag
Op de website van Spierziekten Vlaanderen worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren.

Disclaimer_Spierziekten-Vlaanderen Disclaimer met betrekking tot onze website