tribe-loading 48ste Palingfestival, ook onze vrijwilligers zullen er zijn!

« Alle Evenementen

48ste Palingfestival, ook onze vrijwilligers zullen er zijn!

8 juni tot 10 juni

tribe-loading 48ste Palingfestival, ook onze vrijwilligers zullen er zijn!Mariekerke, het oude vissersdorp aan de Schelde met zijn feeërieke kaai en zijn typische straatjes, nodigt u graag uit op het 48ste Palingfestival.

De leden van de v.z.w. “Palingfestival-Mariekerke” en de meer dan 600 belangeloze medewerkers verwelkomen u, uw familie en vrienden graag in ons palingrestaurant, met als hoofdschotel, het alom vermaarde streekgerecht “Paling in ‘t groen op zijn Mariekerks ©”.

www.palingfestival.be


Vrijwilligers op het Palingfestival

Spierziekten Vlaanderen vzw was in 2018 opnieuw één van de begunstigden als goed doel op het Palingfestival. Als tegenprestatie stond er toen – zoals de jaren voorheen –  een team van Spierziekten Vlaanderen klaar om te helpen. Dit jaar zijn andere goede doelen aan de beurt, maar toch willen wij graag een handje gaan helpen.

Wil je ons een handje helpen als vrijwilliger (of ken je iemand)?
Dat zouden wij héél fijn vinden! Laat het ons dan zeker weten via carina.verdonck@spierziektenvlaanderen.be.

Groetjes,
Carina Verdonck

tribe-loading 48ste Palingfestival, ook onze vrijwilligers zullen er zijn!

Gegevens

Begin:
8 juni
Einde:
10 juni
Evenement Categorie:

Locatie

Kouterplein
Kouterplein
Mariekerke, Antwerpen 2880 Belgium

Organisator

Vzw Palingfestival-Mariekerke in samenwerking met de gemeentebesturen van Bornem en Sint-Amands – de politiezone Klein-Brabant – Toerisme Klein-Brabant-Scheldeland – Davidsfondsafdeling Sint-Amands-Mariekerke – Gemeentelijke Biotechniek en Tuinbouwschool van Merchtem