Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elk einde is het begin van iets nieuws

30/11/2019 van 13:30 tot 17:30

Gratis

Nadine’ke geeft de fakkel door

Zaterdag 30 november vieren we feest voor Nadine. Na 25 jaar vrijwilligerswerk voor Nema en daarna Spierziekten Vlaanderen, geeft zij de fakkel door aan een team van secretariaatsvrijwilligers: Peter, Soraya, Cindy en Anita.

Al sinds 1994 zet Nadine zich belangeloos en enthousiast in voor onze vereniging. Naast de zorg voor haar (inmiddels ‘grote’) zoon Kyrian en haar eigen beperking (Nadine heeft zelf een zeer zeldzame spierziekte: Nemaline myopathie) gooit zij zich volledig in de strijd voor Spierziekten Vlaanderen vzw en haar leden!

Met haar auto en naar eigen zeggen ‘Tesla’ (rolstoel) rijdt zij jaarlijks ontelbaar veel kilometers vanuit haar thuisbasis Hasselt over heel Vlaanderen om als coördinator en secretariaatsverantwoordelijke onze activiteiten in goede banen te leiden.

Zij verwelkomt onze gasten daar met een niet-aflatende positieve vibe waardoor deze mensen zich gesteund voelen en hun angst voor de confrontatie met lotgenoten deels verzacht wordt. Het is tenslotte door de zeldzaamheid van hun aandoening niet eenvoudig om lotgenoten te ontmoeten. Uit deze ontmoetingsmomenten is gebleken dat deze mensen er veel energie uit putten, doordat zij het gevoel krijgen er niet alleen voor te staan.

Spierziekten zijn ook zo ingrijpend dat patiënten dikwijls totaal ontredderd zijn na een diagnose. Nadine is als ervaringsdeskundige ook een onmisbare schakel om deze mensen op te vangen en door te verwijzen naar de juiste verantwoordelijke/vrijwilliger van de diagnosegroep waarvan sprake.

Als bestuurslid, regionale- en secretariaatsverantwoordelijke kunnen we haar takenpakket als ‘heel uitgebreid’ omschrijven. Nadine is dus echt een manusje-van-alles ;-).

Eind dit jaar stopt Nadine als vrijwilliger voor Spierziekten Vlaanderen.

DAAROM plannen we een VERRASSINGSFEESTJE om onze dankbaarheid te tonen en haar succes te wensen met haar toekomstplannen! Al onze leden zijn welkom!

Zaterdag 30 november, van 13u30 tot 18u,
Locatie: Norbertuszaal (parochiezaal) – Blauberg 25 – 2230 Herselt

Dresscode Haal je mooiste kleding uit de kast, want het thema is ‘Glitter en glamour’!
Cadeautip? Aan degenen die graag zelf een attentie aan Nadine geven, stellen we voor om een centje in een omslag te steken voor de cadeaubox ter plaatse. Zij kan dan zelf bepalen wat ze ermee doet.


Laat je ons weten of jij erbij kan zijn?

Gelieve dan jouw aanwezigheid te bevestigen VOOR 20 november via karin.moons@spierziektenvlaanderen.be.


Heeft Nadine ook voor jou iets betekend?

Om onze speech voor te bereiden zijn wij op zoek naar foto’s, getuigenissen, anekdotes, … over wat Nadine precies doet en betekent voor onze mensen.
Heb jij iets voor ons? Stuur dan een mailtje naar karin.moons@spierziektenvlaanderen.be met bijv. ‘Foto’s – Anekdotes – Jouw wensen voor haar – Jouw verhaal over wat zij voor jou betekende’.


Als je zelf graag een woordje zegt die avond = dat is meer dan welkom! Laat het ons ook weten, dan reserveren we voor jou ‘speechtijd’ van max. 10 min 🙂.

Groetjes,
Karin Moons


Dit evenement wordt opnieuw mogelijk gemaakt dankzij de financiële van Rotary Mechelen en hun hulp tijdens dit event. Wij zijn hen hiervoor héél dankbaar!


Groetjes,
Carine, Carina, Katja, Annemie, Lia, Jacqueline, Filip en Karin

Gegevens

Datum:
30/11/2019
Tijd:
13:30 tot 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Norbertuszaal (parochiezaal)
Blauberg 25
Herselt, Antwerpen 2230 België
+ Google Maps

Organisator

Spierziekten Vlaanderen vzw