Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familiedag in Pairi Daiza

01/10/2022 van 09:30 tot 17:00

Gezellige uitstap naar het dierenpark Pairi Daiza

Op 1 oktober gaan we met Spierziekten Vlaanderen naar Pairi Daiza.

Bestaat er een mooiere naam om jullie welkom te heten in de buitengewone dierentuin van Pairi Paiza? Een tuin van 75 hectare, gecreëerd tussen de ruïnes van een Cisterciënzer abdij, met zijn eeuwenoude bomen, prachtige bloemen en weelderige planten van over de hele wereld. Met de meer dan 7.000 dieren die gehuisvest zijn in prachtige architectuur en ambachtswerk! Wij kijken er alvast naar uit en hopen u daar te mogen ontvangen!

Wanneer: Zaterdag 1 oktober

Ontvangst vanaf 09.30 uur, locatie van het onthaal wordt later nog doorgegeven.

Inkom + lunch wordt gratis aangeboden, maar dit geldt enkel voor leden van Spierziekten Vlaanderen vzw!

Inschrijven via deze link die jou zal doorverbinden naar ASSIST: Ik schrijf me in!

De parking van Pairi Daiza
Pairi Daiza beschikt over uitgestrekte betaalparkings: € 9 - Parkeertickets zijn te koop aan de inkomkassa’s van het Park of aan de automaten bij de uitgang van Pairi Daiza.

Met dank aan
Deze familiedag kwam tot stand dankzij de financiële ondersteuning door Rotary Mechelen, Lasagnes v/h hart en Kunstkring Erasmus.

Deze familiedag staat enkel open voor onze leden, niet leden kunnen dus niet aan deze groepsactiviteit deelnemen, daarom herinneringen we u graag aan de richtlijnen bij de verschillende soorten lidmaatschap.  

Infolidmaatschap: deze leden krijgen enkel info over de verschillende soorten aandoeningen, zij worden niet uitgenodigd op activiteiten.

Individueel lidmaatschap: Deze leden kunnen enkel persoonlijk deelnemen aan ledentarief bij activiteiten. Andere personen kunnen enkel deelnemen aan de activiteit mits het volledig zelf betalen van de inkom en lunch. Zij bezoeken dus Pairidaiza ten persoonlijke titel en niet als lid van de groep Spierziekten Vlaanderen. Hier wordt 1 uitzondering op gemaakt, als het lid een persoon met een handicap is kan hij 1 persoon inschrijven als assistent die dan ook gratis kan deelnemen aan de groepsactiviteit.

Gezinslidmaatschap: De gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen kunnen allen deelnemen aan het ledentarief. (ook bij  co-ouderschap ). Gezinsleden die niet onder hetzelfde dak wonen kunnen enkel deelnemen aan de activiteit mits het volledig zelf betalen van de inkom en lunch. Zij bezoeken dus Pairidaiza ten persoonlijke titel en niet als lid van de groep Spierziekten Vlaanderen.Als iemand van de gezinsleden een persoon met een handicap is kan hij/zij ook 1 persoon inschrijven als assistent.  Deze persoon hoeft dan niet onder hetzelfde dak te wonen en kan gratis deelnemen.

Gegevens

Datum:
01/10/2022
Tijd:
09:30 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Pairi Daiza

Organisator

Spierziekten Vlaanderen vzw