Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ladies Day

15/10/2017 van 14:00 tot 17:00

€7

Dames, geef het maar toe: of je nu zelf een spierziekte hebt dan wel je kind of je bent mantelzorger voor je partner, het gebeurt maar zelden dat je écht tijd voor jezelf kan vrijmaken, niet?

Zonder dat je er bij stilstaat, ben je immers constant bezig met het oplossen van praktische problemen, het organiseren van ondersteuning, dokters bezoeken hier, kinesitherapie daar,… Kortom: veel tijd om te genieten blijft er zelden over. En ja natuurlijk, ook de mannen zullen die problemen wel kennen, maar vaak lukt het hen toch net iets beter om zulke zaken van zich af te zetten.

Daarom dachten we bij Spierziekten Vlaanderen: laat ons opnieuw eens een speciale vrouwen-verwendag organiseren… En als we iets doen, dan doen we dat zoals steeds meteen goed, dus noteer alvast met stip in je agenda:

Zondag 15 oktober  “Ladies Day” Spierziekten Vlaanderen van 14u tot 17u15 in GC ’t Heilaar, Heilaarstraat 35, 2340 Beerse

14u VIP-ontvangst, verwennerijen, verrassingen, standhouders met producten of diensten speciaal voor de vrouwen (met aankoopmogelijkheden), hapjes en drankjes

17u Afsluiten Ladies Day

We willen uiteraard niet teveel verklappen, maar haal zeker je knapste galajurk boven, want die dag gaan we voor glitter, glamour en luxe! Een heuse verwendag dus, waarin jullie centraal staan en er voor alles gezorgd wordt.

En wat met onze mannen horen we je denken? Wel die mogen een keertje thuisblijven met de kinderen, de afwas, de achterstallige post, hun kameraden, of…indien noodzakelijk meekomen als assistent/mantelzorger, wij zorgen voor een gezellige activiteit ;-). Alles wat er mannelijk uitziet krijgt namelijk een schort voorgebonden en mag deelnemen aan een heuse kookworkshop. De hapjes die zij maken terwijl jullie ontspannen, krijgen jullie dan later op de middag met de nodige zwier geserveerd.

Kriebelt het al om deel te nemen?
Schrijf je dan in vóór 10 oktober via een mail naar secretariaat@spierziektenvlaanderen.be,
met opgave van aantal personen, of via telefoon 011 72 31 87
Inschrijving is definitief na betaling van € 7 p.p. op rekeningnr. Spierziekten Vlaanderen:
IBAN BE18 7370 2204 0665 BIC KRED BE BB,
met vermelding van ‘Naam – Ladies Day’

PS: geen kinderopvang mogelijk.

Enkel hulphonden toegelaten.

Wij kijken er al naar uit om jullie te mogen verwelkomen op wat ongetwijfeld een dag zal worden om niet snel te vergeten!

Carine, Carina, Nadine en Karin

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van Rotaract Antwerpen Noord i.s.m. PWC
en CERA – Samen investeren in welvaart en welzijn.

Hiervoor zijn we hen heel dankbaar!

 

Gegevens

Datum:
15/10/2017
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:

Locatie

GC ’t Heilaar
Heilaarstraat 35
Beerse, Antwerpen 2340 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Spierziekten Vlaanderen vzw

Plaats een reactie