Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Myasthenia Gravis: Artsen en Patiënten ontmoeten elkaar

19/11/2020 van 17:00 tot 18:00

Nieuw digitaal en internationaal observatiestudie MyRealWorld MG

Wij nodigen u graag uit voor het lanceringsevenement van een nieuwe digitale en internationale observatiestudie over myasthenia gravis, genaamd “MyRealWorld MG” op 19 november om 17.00 uur.

MyRealWorld MG is een innovatieve patiëntgerichte studie die de impact van myasthenia gravis op het dagelijks leven van de patiënten evalueert. In samenwerking met patiëntenorganisaties, medische experten en onderzoekersuit 9 landen (de VS, Japan, Duitsland, het VK, Frankrijk, Italië, Spanje, Canada en België) promoot het biotechnologiebedrijf argenx deze innovatieve studie.

We starten de webinar met een inleiding in de onzichtbaarheid en onvoorspelbaarheid van de ziekte door Prof. Kristl Claeys, neuroloog gespecialiseerd in neuromusculaire aandoeningen aan het UZ Leuven. Vervolgens zal de MyRealWorld MG app gepresenteerd worden met een live demonstratie gevolgd door een Q&A. De Belgische patiëntenorganisaties ABMM en Spierziekten Vlaanderen zullen deelnemen aan deze interactieve webinar.

Om het evenement bij te wonen en vragen te stellen aan onze panelleden, klik op onderstaande link 👇

https://www.youtube.com/watch?v=bf__0DEl0VY

U kunt de applicatie op Google Play hier al downloaden en de Apple Store hier. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

We kijken uit naar uw deelname!

Gegevens

Datum:
19/11/2020
Tijd:
17:00 tot 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Youtube

Organisator

Spierziekten Vlaanderen en ABMM, met medewerking van Vitaccess en argenx