Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onze zomerbrunch: diagnosegroep Ataxie van Friedreich (AvF)

31/08/2019 van 11:00 tot 17:00

Beste Vrienden,

Zoals jullie misschien wel weten hebben we ook dit jaar een gezellig samenzijn aan het Zilvermeer te Mol vastgelegd op zaterdag 31 augustus. Ook nu wordt het een all-in formule van 11-17 uur met spijs en drank. Het is de gelegenheid om ook de ‘brussen’ dwz jullie broers en zussen die regelmatig met jullie mee optrekken, met hun partner en kindjes mee uit te nodigen. Voor mensen die aarzelen om bij de ataxiegroep te komen: het is ook de kans om op een laagdrempelige en aangename manier kennis te maken met lotgenoten en hun gezin.

Toch zijn er dit jaar een paar wijzigingen: in plaats van een barbecue opteren we deze maal voor een formule met buffet, dat er als volgt zou uitzien:

FORMULE MET BUFFET: 

Kaas/garnaalkroket

 

Vispannetje (zitten 5 soorten vis in, iemand die geen kabeljauw lust kan dan toch ook vis eten )

Gebraad met peper / champignonsaus

Spaghetti bolognaise of voor de vegetariërs een vegetarische saus

Hierbij is ook een saladebar voorzien, friet en kroketten zijn daar ook bij.

 

Pannenkoek of wafel

De voorbije jaren konden we ons dagje met barbecue dankzij het MFL fonds gratis aanbieden, maar dit fonds is de voorbije vier jaren intussen lekker opgegeten. Wel hebben we nog een (kleine) kas die gespijsd is in de loop der jaren door de bijdragen die jullie leveren bij onze bijeenkomsten. Die zouden we nu gebruiken om voor een groot deel tussen te komen in de kosten van deze dag.

Het lijkt me wel logisch dat mensen die de laatste jaren nooit naar die bijeenkomsten komen – hoewel ze van harte welkom zijn op deze Zilvermeerdag – ook niet voor deze korting in aanmerking komen.

Zo zouden we voor de ganse dag de volgende bijdragen hanteren:

  • € 10 per volwassene (die de laatste 3 jaar tenminste 1 x de bijeenkomsten hebben bijgewoond, alsook voor hun brussen)
  • € 30 per volwassene (die niet naar de bijeenkomsten komt)
  • Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, van 4-12 jaar betalen de helft.

INBEGREPEN:

In dit bedrag zit de inkom voor het domein, het aperitief, het buffet en alle dranken in het Zilverbos (behalve sterke drank) tussen 11 uur en 17 uur.

ONTSPANNING OP HET DOMEIN:

Verder kan iedereen daar genieten van alles wat het Zilvermeer te bieden heeft. Afhankelijk van het weer kunnen de kinderen in de verschillende speeltuinen hun hartje ophalen, zwemmen, op het strand ravotten… Ook de volwassenen kunnen er een aangename tijd doorbrengen, er is het strand, de mooie wandelpaden, gezellig terras. Bij slecht weer beschikken we over de ruime accommodatie van “Het Zilverbos” waar de kinderen spelletjes kunnen spelen (mee te brengen door de ouders) en de volwassenen hun tong kunnen aanspreken voor een babbeltje en een drankje. Maar laat ons hopen dat het toch een mooie zomerdag wordt (zoals de voorbije vier edities) en we veel buiten kunnen zijn. Langer blijven dan 17 uur kan, het Zilvermeer is open tot 21 uur, maar dan is het wel op eigen kosten voor vertier. NB Je kan reeds in het Zilvermeer binnen vanaf 10 uur.

PROGRAMMA:

Ik zet nog even het programma op een rij:

  • 11.00 uur Ontvangst met aperitief
  • 12.00 uur Buffet
  • 17.00 uur Einde

INSCHRIJVEN:

Inschrijven kan t.e.m. 15 augustusOm een en ander vlot te laten verlopen vraag ik jullie te melden hoeveel volwassenen/kinderen vanaf 12 jaar, hoeveel kinderen tussen 4 en 12 en hoeveel kleintjes meekomen. Vergeet ook niet aan te duiden of er vegetariërs bij zijn.  Kinderen tussen 4 jaar en 12 jaar kunnen kiezen voor het buffet of een kindermenu. Voor het kindermenu zijn er verschillende mogelijkheden (o.a. spaghetti, frietjes met curryworst, gehaktballetjes…) en die keuze kan op het moment zelf gemaakt worden.

INSCHRIJVINGSGELD BETALEN:
De inschrijving is pas volledig wanneer we het totale bedrag ontvangen.
Deze som kan gestort worden op mijn rekening BE16 9799 4767 7574
met de vermelding: Zilverbos 31-8 met de naam van het gezin.

Ik hoop dat alles op die manier duidelijk is. Mochten er nog vragen/suggesties zijn dan mogen jullie mij hiervoor altijd contacteren.

Zodra de inschrijvingen afgesloten zijn (15 augustus) zend ik jullie nog een mailtje met de laatste info.

Dirk Cornil
ataxieen@spierziektenvlaanderen.be
Diagnosegroep verantwoordelijke Ataxie van Freidreich, SCA en andere ataxieën Spierziekten Vlaanderen

Gegevens

Datum:
31/08/2019
Tijd:
11:00 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Het Zilverbos
Zilvermeerlaan 8
Mol, Antwerpen 2400 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Diagnosegroep verantwoordelijke Ataxieën Dirk Cornil