Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop keramiek

25 maart van 10:00 tot 17:00

Workshop keramiek

In samenwerking met Sofie van SOGO keramiek organiseert Spierziekten Vlaanderen een workshop keramiek voor onze leden. Deze zal doorgaan in Atelier KomMoi , Sint-Benedictusstraat 38/40, 2640 MortselHet is helemaal niet belangrijk of je al ervaring hebt of niet. Rolstoelgebruikers zijn uiteraard welkom maar we geven graag mee dat de draaitafels niet onderrijdbaar zijn en er dus vanuit een zijwaartse  opstelling moet gewerkt worden.
Het is niet evident om deze activiteit voor een grote groep te organiseren, daarom zullen we de dag opdelen in 3 groepen van 10 personen. Dit omdat Sofie dan de tijd en de ruimte heeft om iedereen ten volle te begeleiden en te helpen. Na uw workshop kan u nog genieten van een kopje koffie, thee of frisdrank bij een stukje taart.

Groep 1: 10.00 uur – 11.30 uurGroep 2: 12.15 uur – 13.45 uurGroep 3: 15.30 uur– 17.00 uurOmdat de plaatsen beperkt zijn geven we de voorrang aan onze leden. Niet-leden (ook mantelzorgers) kunnen zich op de wachtlijst plaatsen en indien er plaatsen vrij zijn worden zij verwittigd. Indien nodig worden groepen samengevoegd en kan het uur wijzigen.De deelnameprijs is voor leden € 25 en voor niet-leden € 40

Wie is Sofie?Ik ben Sofie en maak strak en eigentijds gebruiksgoed uit keramiek. Al mijn producten zijn met de hand gemaakt op de draaischijf en ook mijn glazuren maak ik helemaal zelf. Je kan een bestelling op maat plaatsen of een kijkje nemen in mijn webshop. Ook voor workshops pottenbakken en glazuren kan je bij mij terecht.

In deze initiatieworkshop gaan we met een bol klei en de draaischijf aan de slag. Iedereen draait een potje op de draaischijf onder mijn begeleiding. Na de workshop werk ik de potjes af en glazuur ze in een mooi kleurtje. Ze moeten twee keer gebakken worden: keramiek is een traag ambacht. Na enkele weken geniet je van een koffie, thee of koekje uit jouw zelfgedraaide potje.

 

Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan hier in: IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WORKSHOP KERAMIEK.

Gegevens

Datum:
25 maart
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

Sint-Benedictusstraat 48, Mortsel