Fotowedstrijd: de gezichten van CMT

Resultaat fotowedstrijd: de gezichten van CMT

Felicitaties aan Sandra Fernández Vega in de categorie 16+ en Brook Phipps in de categorie -16, zij zijn de winnaars van de ‘Faces of CMT’-fotowedstrijd ter gelegenheid van Rare Disease Day 2021 georganiseerd door HNF, CMTA USA & ECMTF.

Ook felicitaties aan Michela Padovan en Laura Llorens in de 16+ categorie en Seamus O’Neill en Ashlyn Montisanti in de -16 categorie voor respectievelijk de 2e en 3e plaats.

Spierziekten Vlaanderen dankt één van haar leden, Rita Hillen voor haar inzending [icon name="thumbs-up" class="" unprefixed_class=""]

Alle inzendingen werden opgenomen in het fotoboek ‘Faces of CMT - Rare Disease Day 2021’ klik hieronder op de knop om het fotoboek te bekijken.


AFGEROND - Uitdagingen rond het leven met CMT en de strategieën om deze te overwinnen

Ter gelegenheid van Rare Disease Day 2021 organiseren HNF, CMTA USA & ECMTF een ‘Faces of CMT Photography Competition’. Zij zijn op zoek naar een foto met een korte beschrijving (minder dan 100 woorden) die staat voor de "Uitdagingen bij het leven met CMT en strategieën om deze te overwinnen".

Deze internationale wedstrijd staat voor iedereen open! Of je nu zelf leeft met CMT of iemand uit jouw nabijheid, dit is een kans om uw creativiteit te delen.

Inzendingen worden gepubliceerd in een digitaal boek ‘Faces of CMT’. De winnende foto's worden via de sociale media van European CMT Federation verspreid en elk van de drie winnaars (per leeftijdsgroep) ontvangt € 50 aan prijzengeld.

Juryleden van CMTUSA, HNF en ECMTF zullen de 1ste, 2de en 3de prijs bepalen op basis van de impact, afstemming op het thema en creativiteit. De beslissing van de jury is definitief.

Deadline inzendingen: 21 februari 2021, 18u
Aankondiging winnaars: 28 februari 2021,
10u (zeldzame ziektedag/ Rare Disease Day)

CRITERIA

  • Eén foto per deelnemer
  • Korte beschrijving - minder dan 100 woorden Zwart-wit- en kleurenafbeeldingen worden geaccepteerd
  • Afbeeldingen kleiner dan 8 MB en in .jpg- of .png-indeling
  • Deelnemers moeten naam, leeftijd, e-mailadres en gegevens voor sociale media opgeven
Geldprijzen 1st, 2e & 3e 2 leeftijdscategorieën: - 16 jarigen en één voor de + 16 jarigen 3 juryleden

Schrijf je nu in door inzendingen te sturen naar: CMTcompetition@consilium-comms.com

Disclaimer: Door een inzending in te dienen, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen, verzonden en gepubliceerd voor deze wedstrijd. Alle deelnemers onder de 16 jaar moeten dit doen met toestemming van hun ouder of wettelijke voogd.

Gesponsord door Pharnext RDD