Geen live ontmoetingen momenteel vanwege Covid-19, maar wat dan wel?

Beste leden van Spierziekten Vlaanderen vzw,

02-09-2020 - De tweede besmettingsgolf kwam niet geheel onverwacht, maar wel erg snel. Hierdoor dienden we onze eerste live activiteiten sinds de uitbraak te annuleren.

Het lijkt er helaas ook op dat het moeilijk zal zijn om de komende maanden live ontmoetingen te organiseren. Daarom zullen wij ons tijdelijk verder inzetten op het online gebeuren, zoals ‘online ontmoetingsmomenten’ en ‘online themadagen (webinars)’, maar ook op het uitbreiden van ons informatie-aanbod rond medische ontwikkelingen en spieraandoeningen.

We missen uiteraard onze live bijeenkomsten, maar de tijd die hierdoor vrijkomt gebruiken we dus om ons ‘online aanbod’ technisch verder uit te werken zodat iedereen met een computer of smartphone op een eenvoudige manier kan deelnemen aan online evenementen. We zullen dit in de toekomst ook naast onze live activiteiten aanbieden.

Voor meer informatie rond onze online ontmoetingsmomenten kunt u onze website raadplegen via volgende pagina: Online ontmoetingsmomenten.

Meer informatie over onze eerste online themadag zult u midden september mogen verwachten in uw mailbox en op onze Facebook-pagina van Spierziekten Vlaanderen vzw.

Met vriendelijke groeten,

 

Karin Moons
Medewerker Spierziekten Vlaanderen vzw

 

 

Het bestuur,
Carina, Alexander, Mia, Hein, Patrick, Wim, Soraya, Filip en Stephanie