GEZINSLIDMAATSCHAP

Een gezinslidmaatschap geeft recht op:

  • Nieuwsbrieven en persoonlijke uitnodigingen voor onze activiteiten
  • Gratis deelname aan online activiteiten, zoals online ontmoetingsmomenten en online infosessies
  • Driemaandelijks ledentijdschrift Spierkracht
  • Ledentarief voor alle gezinsleden en jouw eventuele 'Persoonlijk assistent(e)' voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen

Het gezinslidmaatschap is geschikt voor het hele gezin, bijv. voor mensen die zelf een spierziekte hebben, of een kind of een partner met een spierziekte hebben (alle personen op hetzelfde domicilieadres)

Gezinslidmaatschap betalen = € 25

IBAN: BE18 7370 2204 0665 – BIC: KRED BE BB
Spierziekten Vlaanderen vzw - Jozef Posenaerstraat 10 - 2140 Borgerhout
Mededeling: Naam – Gezinslidmaatschap*

*Wanneer je de betaling uitvoert is het zeer belangrijk dat je bij de mededeling je 'volledige naam en Gezinslidmaatschap' vermeldt anders kunnen wij jouw lidmaatschap niet voltooien.

Gezinslidmaatschap registreren

Gelieve jouw gezinslidmaatschap te registreren via het registratieformulier hieronder (+ het lidgeld te betalen).

Spierziekten Vlaanderen vzw gebruikt de gegevens die jij op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen, jouw lidmaatschap te verwerken en nieuwsbrieven met gerichte informatie te versturen. Maar ook om jou uit te nodigen voor onze bijeenkomsten. Laat ons daarom hierboven weten op welke manieren jij van ons zou willen horen.

Looptijd lidmaatschap: kalenderjaar

Word je lid vóór 1 oktober, dan geldt je lidmaatschap voor het huidig kalenderjaar. Vanaf 1 oktober geldt je lidmaatschap voor het volgend kalenderjaar.


Een gift bovenop het lidgeld? Dat kan en mag, graag zelfs!

Giften om onze werking uit te bouwen, zijn altijd meer dan welkom. Bovendien wordt u zo “Steunend lid”. Voor een gift vanaf € 40  – bovenop de lidmaatschapsbijdrage – ontvangt u een fiscaal attest. Zo krijgt u korting op uw personenbelasting. U trekt (afhankelijk van uw inkomen) tot de helft terug, en kunt dus meer geven zonder dat u zelf meer betaalt!


Mogelijkheid tot uitschrijven en privacy - U kunt op elk moment van gedachten veranderen of uw gegevens laten aanpassen door contact met ons op te nemen via secretariaat@spierziektenvlaanderen.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Bezoek onze pagina ‘Beleid betreffende gegevensbescherming’ voor meer informatie over ons privacybeleid (GDPR). Door hierboven te klikken op een aanvinkvakje(s) met ‘Toestemming gegevensgebruik’ stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.