Help mee

Spierziekten Vlaanderen wil haar projectmatige werking verder uitbouwen en verdiepen ten voordele van personen met een neuromusculaire aandoening. Hoe meer mensen onze werking steunen, hoe meer personen met een spierziekte diepgaand geholpen kunnen worden. Hieronder vind je enkele mogelijkheden om Spierziekten Vlaanderen te steunen.

Mfl_SpierziektenVl Help mee

Spieren voor spieren

Spieren voor spieren, met als één goed doel! Steun voor Spierziekten Vlaanderen zodat wij iedereen met een spierziekte kunnen blijven steunen, vandaag en in de toekomst!

Lees meer.


Vrijwilliger worden

Wil je graag iets doen voor Spierziekten Vlaanderen maar weet je niet precies hoe je kunt helpen?
Spierziekten Vlaanderen heeft een aantal voorgeselecteerde vacatures opgesteld via vrijwilligerswerk.be: vrijwilligerswerk zoeken – Organisatie: Spierziekten Vlaanderen. Lees meer.

Mfl_SpierziektenVl Help mee

Activiteiten waarvoor wij steun zoeken

Om onze werking en onze projecten te realiseren, is uiteraard geld nodig. Wij trachten de nodige fondsen te verzamelen door zelf acties te organiseren, sponsors te zoeken en subsidieaanvragen in te dienen. Benieuwd naar onze projecten waarvoor wij steun zoeken? Neem dan hier een kijkje.


Mfl_SpierziektenVl Help mee

Help ons bekender te worden!

Vond jij makkelijk de weg naar Spierziekten Vlaanderen toen je op zoek ging naar informatie en lotgenotencontact? Onze vereniging wil zoveel mogelijk mensen die te maken krijgen met een spierziekte bereiken en helpen. Lees meer.

Mfl_SpierziektenVl Help mee

Wil jij ons steunen met een gift?

Help je graag mee om mensen die met een spierziekte geconfronteerd worden te helpen? Klik hier voor jouw steun.

Gift vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar

Voor elke gift van ten minste € 40 kunnen wij een fiscaal attest uitschrijven. Zo recupereert u tot de helft (afhankelijk van uw inkomen) van uw gift via de personenbelasting! Lees meer.


Mfl_SpierziektenVl Help mee

Ook als je er niet meer bent kan je nog meer betekenen dan je denkt

Ziet u uw geld later liever niet naar de staat vloeien?
Af en toe merken we pas bij het overlijden van een lid hoe belangrijk Spierziekten Vlaanderen was voor die persoon, of hoe dankbaar nabestaanden zijn voor wat wij deden voor hun familielid met een spierziekte… Lees meer.


Mfl_SpierziektenVl Help mee

Steun jij het onderzoek naar spierziekten?

Téléthon is een grootste benefietactie, die in land van oorsprong Frankrijk én in Wallonië al vele jaren succesvol loopt via ABMM de Franstalige zustervereniging van Spierziekten Vlaanderen. Alle opbrengsten via ABMM worden rechtstreeks gebruikt om Belgische onderzoekers en patiënten met spierziekten te steunen.

Lees meer.

Mfl_SpierziektenVl Help mee