INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP

€ 20 - Individueel lidmaatschap

* Nieuwsbrieven en persoonlijke uitnodigingen voor onze activiteiten
* Ledentarief voor jezelf en jouw eventuele 'noodzakelijke persoonlijke assistent'* voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen

Het individueel lidmaatschap is geschikt om als individu aan activiteiten wenst deel te nemen.

*Partners of familieleden die niet noodzakelijk nodig zijn als 'Persoonlijke assistent' kunnen enkel genieten van een korting bij een gezinslidmaatschap.

Individueel lidmaatschap registreren + lidgeld betalen

Gelieve jouw individueel lidmaatschap te registreren via het registratieformulier hieronder + het lidgeld te betalen.

Vergeet zeker niet om na jouw registratie ook het lidgeld te betalen via overschrijving

Individueel lidmaatschap betalen = € 20

IBAN: BE18 7370 2204 0665 – BIC: KRED BE BB
Spierziekten Vlaanderen vzw - Jozef Posenaerstraat 10 - 2140 Borgerhout

Opgelet_Soort-lidmaatschap_gegevens INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP  Mededeling: Naam – Individueel lidmaatschap*
*Wanneer je de betaling uitvoert is het zeer belangrijk dat je bij de mededeling je volledige naam en individueel lidmaatschap vermeldt anders kunnen wij jouw lidmaatschap niet voltooien.

Looptijd lidmaatschap: kalenderjaar

Word je lid vóór 1 oktober, dan geldt je lidmaatschap voor het huidig kalenderjaar. Vanaf 1 oktober geldt je lidmaatschap voor het volgend kalenderjaar.


Een gift bovenop het lidgeld? Dat kan en mag, graag zelfs!

Giften om onze werking uit te bouwen, zijn altijd meer dan welkom. Bovendien wordt u zo “Steunend lid”. Voor een gift vanaf € 40  – bovenop de lidmaatschapsbijdrage – ontvangt u een fiscaal attest. Zo krijgt u korting op uw personenbelasting. U trekt (afhankelijk van uw inkomen) tot de helft terug, en kunt dus meer geven zonder dat u zelf meer betaalt!


Mogelijkheid tot uitschrijven en privacy - U kunt op elk moment van gedachten veranderen of uw gegevens laten aanpassen door contact met ons op te nemen via secretariaat@spierziektenvlaanderen.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Bezoek onze pagina ‘Beleid betreffende gegevensbescherming’ voor meer informatie over ons privacybeleid (GDPR). Door hierboven te klikken op een aanvinkvakje(s) met ‘Toestemming gegevensgebruik’ stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.