Limburgs nieuwjaarsetentje 2016

Zaterdag 9 januari – Hoeve Genemeer te Beverlo 

Over de locatie, bediening en het eten was iedereen het eens… een mooie locatie, warme en vriendelijke bediening en lekker eten (maar misschien wat weinig voor sommigen). Enkel de parkeerplaatsen waren iets minder, maar dit verhindert niet om deze activiteit toch een succes te noemen én ze is duidelijk voor herhaling vatbaar! Dankjewel Nadine voor de organisatie!

Lees hieronder een greep uit enkele reacties.


Alles was perfect geregeld, het eten was lekker, de locatie was goed en het was weer heel gezellig. De parking was een klein min puntje , maar een mens kan niet alles hebben, he!!!! VOOR HERHALING VATBAAR (Antonio).

Goede bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheden. Vriendelijke en bekwame bediening. Warm onthaal… Goede schikking van de tafels. We vonden wel dat men een tweede keer mocht rondgaan met de soep en dat de hoeveelheid van  het vispannetje ook wat te weinig was (Veerle en Paul).

We vonden de zaal mooi en gezellig. De parking was minder: onze auto stond op straat en de kiezelstenen op de parking maakten het niet gemakkelijk. De hapjes en de drank waren oké.De soep was ook lekker, maar de hoofdschotel was minder: ik had geen kroketten en slechts 1 schijfje aardappel, spruitjes, 1 wortel, …. Dessert kon beter, maar kon ermee door. We hebben goede contacten kunnen leggen met andere lotgenoten en dat was voor ons het voornaamste (Linda en Ivo).

Het was een toplocatie en de bediening was goed en vriendelijk. Ik had vlees en dat was zeker voldoende. Alleen vonden we weinig parkeerplaats.  Verder vonden we het TOP. Voor herhaling vatbaar (Marie).

Wij vonden het een supergezellige locatie met een grote, ruime en mooi aangeklede zaal. Ook het personeel was zeer vriendelijk en de bediening prima. Ze hielden ook rekening met intoleranties, allergieën,… WC was ook perfect in orde en er was een ruime parking. (Spijtig genoeg wel met kiezel :p)

Het eten was zeer lekker, maar mocht in mijn ogen iets meer zijn:

  • soep: een extra rondje soep voor wie wou was leuk geweest. Dima had 2 broodjes opgegeten en vroeg nog brood bij en toen was het antwoord: ‘Er is maar 1 broodje pp.’ En hij had er dus al 2 op 🙂
  • hoofdgerecht: ik had vispannetje genomen omdat ik graag vis eet, maar ik eet geen zee-beestjes. In het pannetje zaten enkel zeebeestjes :). Voor mij was het net genoeg, maar ik denk voor de mannen wat weinig.

Ik vond het zeer geslaagd en zou er gerust volgend jaar terug willen gaan. Ik denk dat dit ook leuk zou zijn om met de Ataxieërs en partners iets te doen en te zorgen voor slaapgelegenheid voor wie  van ver komt! (Els)

Hey, ik ben misschien één van de eerste, maar ik wou per se aan deze rondvraag  deelnemen. Wel de parking was misschien wel wat klein en de portie eten voor sommigen wat weinig, maar de bediening en de accommodatie was uitstekend.Zelfs aan tafel werd er gedacht aan mensen met moeilijke handen. Voor mij was het zeker perfect en ook de sfeer vond ik zeer goed (Fons).

De accommodatie was prima.Hhet parkeren was voor mij wel wat moeilijk omdat er geen afgebakende parkings waren, maar ik denk dat dit voor de meesten niet echt een probleem was. Een minpunt was wel dat het wat aan de donkere kant was op de parking.

Het eten vond ik lekker, de hapjes waren lekker en de portie soep was ruim. Het vispannetje was aan de kleine kant, maar er waren wel frietjes die konden bijgenomen worden. Ook het dessert was prima. Misschien een klein koekje of stukje chocolade bij de koffie/thee, maar dat is voor de muggenzifters onder ons. Jullie doen het goed en het is zeker voor herhaling vatbaar. Fijn weekend en tot ziens (Nelly).

Voor mij was het een geslaagd etentje. Het had misschien iets meer mogen zijn, maar dan omdat het zo lekker was. Het waren zeer vriendelijke mensen, en  de bediening was in orde.

De parking was wel klein, maar ik heb in het gras aan de andere kant van de baan kunnen parkeren. Misschien was  dit voor rolstoelgebruikers iets moeilijker (Marc).

Goed geamuseerd en het  eten was zeer lekker (Jo en lieve).

Klik hier voor meer foto’s.