Maak de mooiste wenskaart

en steun daarbij het goede doel

Facebook, WhatsApp, sms… veel kanalen om elkaar een hart onder de riem te steken, een fijne verjaardag of prettige feestdagen te wensen, felicitaties te sturen, of gewoon om te zeggen ‘Ik denk aan je’.

Er bestaan dus prachtige digitale manieren, maar niets lijkt ons mooier dan je brievenbus te legen en een kaart te ontdekken met handgeschreven wensen. Een unieke kaart maakt het plaatje compleet, zeker als deze kaart ook het goede doel steunt.

Daarom willen we pakketjes samenstellen met 5 verschillende, unieke wenskaarten om nadien te verkopen voor het goede doel: Spierziekten Vlaanderen vzw.

Heb jij zin om jouw creatieve geest te laten werken en iets te schilderen, te tekenen of te fotograferen,… om een unieke kaart te maken? Ja? Stuur dan zeker een mailtje naar karin.moons@spierziektenvlaanderen.be (of via het contactformulier hieronder) voor meer uitleg.

Deadline inleveren ontwerpen: 31 oktober.

Specificaties:
Formaat: 7,4 x 10,5 cm (horizontaal of verticaal). Het origineel mag groter zijn, je dient er enkel rekening mee te houden dat het eindformaat een rechthoek als vorm heeft.

Ik kijk alvast uit naar de inzendingen,

Groetjes,
Karin Moons,
Medewerker Spierziekten Vlaanderen vzw

Heb jij zin om jouw creatieve geest te laten werken en iets te schilderen, te tekenen of te fotograferen,… om een unieke kaart te maken of heb je vragen? Stuur ons dan een berichtje

Wenskaarten
Wenskaarten-maken_Facebook Maak de mooiste wenskaart
Wenskaarten-maken_Facebook Maak de mooiste wenskaart
Wenskaarten-maken_Facebook Maak de mooiste wenskaart
Wenskaarten-maken_Facebook Maak de mooiste wenskaart

Spierziekten Vlaanderen vzw een betrouwbaar goed doel?

Het is moeilijk voor donateurs om te weten te komen of een ‘goed doel’ betrouwbaar is. Het feit dat Spierziekten Vlaanderen fiscale attesten kan uitschrijven (bij giften vanaf 40 euro) en officieel erkend is als vrijwilligersorganisatie, betekent dat we grondig gecontroleerd worden en betrouwbaar worden bevonden door de overheid. Als dát geen garantie is .