Mooi en duidelijk filmpje over CIDP

Heb vertrouwen, blijf hopen en probeer de moed niet te verliezen. Elke dag een beetje beter…

 

Ik weet nog de allereerste keer dat ik dit filmpje zag, hoe onbekend en beangstigend ik alles vond. Plots zat ik in een vreemd lichaam waarover ik geen controle had.

De pijn, de onzekerheid, de machteloosheid en de vraag of het ooit nog wel goed zou komen.

Nu ben ik 16 (zware)maanden verder en heb al veel leren aanvaarden en een plaats kunnen geven. Door een behandeling en therapie die goed aanslaan en waar ik heel dankbaar voor ben, sta ik nu bijna net zo ver als voor mijn cidp.

De angst voor herval is voor een groot stuk op de achtergrond verdwenen en ik kijk terug vol vertrouwen naar de toekomst.

Ik wil dan ook iedereen in deze groep, maar vooral die mensen die pas de diagnose GBS/CIDP hebben gekregen, een hart onder de riem steken: Heb vertrouwen, blijf hopen en probeer de moed niet te verliezen. Elke dag een beetje beter…

Tip via Facebook Spierziekten Vlaanderen - Auteur: Linde Boonen