Music For Life | Spieren voor spieren

Warme acties Music For life 2018
[icon name=”arrow-right” class=”” unprefixed_class=””]  Music For life 2018 ‘Wall of heroes’.

Spieren voor spieren voor de mooiste week van het jaar!

Spierziekten Vlaanderen is dit jaar opnieuw één van de vele goede doelen voor de Warmste Week van Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel i.s.m. de Koning Boudewijnstichting.

Snoepen, sporten, pannenkoekenslag, koekjes, fuif, haken, bingo … je kan het zo gek niet bedenken: origineel of traditioneel, als het maar voor het goede doel is. In dit geval voor iedereen die met een spierziekte te maken heeft, Spierziekten Vlaanderen vzw!

Zin om een actie te organiseren ten voordele van onze werking en zo een plaatsje te veroveren op onze ‘Wall of Heroes’? Bedenk dan nu samen met je vrienden, familie of collega’s een ‘warme’ spieren voor spieren-actie want je kan je nu al registreren, jeeeuh!

Stuur jouw actie ook door via MfL@spierziektenvlaanderen.be en wij plaatsen deze ‘In the picture’ op onze website, nieuwsbrief en Facebookpagina!

Met jullie hulp kunnen wij iedereen die geconfronteerd wordt met een spierziekte blijvend ondersteunen door het organiseren van lotgenotencontacten met of zonder gastspreker, ontspanningsactiviteiten, opvolgen medische ontwikkelingen, het informeren van onze mensen …

Music For Life is er dit jaar van 18 tot 24 december 2018. De week voor Kerstmis wordt zo opnieuw de Warmste Week van het jaar.