Online shoppen én ons kosteloos steunen?

Je kan online shoppen én tegelijk – helemaal gratis – geld verzamelen voor Spierziekten Vlaanderen. Fantastisch toch!

Voor elke online aankoop die jullie via onze trooperpagina www.trooper.be/spierziektenvl doen, ontvangen wij een percentje op jouw aankoopbedrag zonder dat jij 1 eurocent extra hoeft te betalen!

Hoe werkt TROOPER?

 1. Je gaat naar www.trooper.be/spierziektenvl

 2. Je kiest je shop en klikt op de banner. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder 1 eurocent extra te betalen.
 3. De shop betaalt een percentje aan onze vereniging. Voor een aankoop van €100 ontvangen wij ± 5 euro. Zelf betaal je NIETS extra en steunt onze vereniging dus gratis!

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt

dd95faf17bbf5ed3c8f958fe3e82755f2ec8bd6fa8bbc3cda5bb06eac6614b00a1f1fa5b6de22e3a18661986ee70f7c08fe31b1e2ef9bf959ca0e5717019d43e Online shoppen én ons kosteloos steunen?

Trooper nooit meer vergeten? Hoe dan?

Herken je het? Net online besteld, en toeme!-tedju!-crap!, vergeten via Trooper te gaan. Te laat. Niet uit slechte wil ofzo hé, want natuurlijk wil je ons steunen via Trooper, maar gewoonweg vergeten. Volgende keer dan. En dan weer vergeten. Haha! Wel, hier is de oplossing: Trooperbot. Trooperbot bliept je wanneer je online shopt bij een Troopershop!

Daarna is het poepsimpel,

Botje verschijnt wanneer de webshop bij Trooper is aangesloten. Je hoeft dan enkel rechts bovenaan op 'Klik en je steunt Spierziekten Vlaanderen vzw' te klikken

Klik op de afbeelding hieronder voor een filmpje over Botje.

dd95faf17bbf5ed3c8f958fe3e82755f2ec8bd6fa8bbc3cda5bb06eac6614b00a1f1fa5b6de22e3a18661986ee70f7c08fe31b1e2ef9bf959ca0e5717019d43e Online shoppen én ons kosteloos steunen?

Nota

Trooperbot doet het wel niet op smartphone en tablets. Dat komt omdat mobiele browsers geen extensies accepteren.  Je kan onze vereniging wel steunen via de smartphone, maar dan moet je doorklikken vanuit www.trooper.be/spierziektenvl. Let er dan ook op dat er geen apps geopend worden, want wanneer de aankoop via de app verloopt, kan niet getraceerd worden door Trooper.

Als je met je smartphone troopt, oude versies van Safari (en internet explorer) ondersteunen niet meer zo goed, daarom adviseren wij om altijd via google chrome of firefox te surfen, zodat er zeker geen cookies kunnen verloren gaan in het proces!

VIDEO – Hoe Trooperbot installeren

VIDEO – Hoe Trooperbot uitschakelen

How to troop for dummies

Via Trooper kan je heel wat meer kopen dan wafels. Shop bij meer dan 300 webshops:

 1. Massa’s electronica en veel meer (Coolblue, Krefel, Selection...)
 2. Het meest fantastische speelgoed (Bol.com, Dreamland, Fun, Playmobil, Maxitoys...)
 3. Een leuk weekendje weg (Booking.com, Expedia, Cheaptickets, Centerparcs...)
 4. Mooie kleren (JBC, De Bijenkorf, Torfs, Brantano….)
 5. Een lekker parfum/mooie make-up (ICI Paris XL, Farmaline,...)
 6. Een cadeautje (FonQ, Your Surprise, Tadaaz, Mamzel, Coolgift...)
 7. Het beste eten en drinken (Collect&Go, Takeaway, Lidl, Wijnvoordeel,…)
 8. En nog veel meer…

Heb je nog iets nodig? Koop dit al eens via www.trooper.be/spierziektenvl. Dan weet je al hoe het moet ;-). Like zeker ook de Trooperpagina op Facebook, dan blijf je op de hoogte van al het nieuws.

Belangrijk : Trooper werkt goed, maar alleen als wij er ons als leden écht achter smijten en de nodige mond-aanmondreclame voeren bij onze familie, vrienden en ook Facebook, Whatsapp, SMS... inschakelen. Trooper zal leven binnen Spierziekten Vlaanderen

Alvast dankjewel.

Spierziekten Vlaanderen vzw een betrouwbaar goed doel?

Het is moeilijk voor donateurs om te weten te komen of een ‘goed doel’ betrouwbaar is. Het feit dat Spierziekten Vlaanderen fiscale attesten kan uitschrijven (bij giften vanaf 40 euro) en officieel erkend is als vrijwilligersorganisatie, betekent dat we grondig gecontroleerd worden en betrouwbaar worden bevonden door de overheid. Als dát geen garantie is