Oudergroep voor gezinnen met kinderen met een spierziekte

Hoera! We hebben terug een oudergroep!

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we sinds het voorjaar van 2021 opnieuw een vrijwilliger hebben voor onze oudergroep!

Portretfoto_Iris Oudergroep voor gezinnen met kinderen met een spierziekteOnze nieuwe vrijwilliger Iris vindt het als ouder van een kind met een beperking erg belangrijk om steun en begrip te krijgen, daarnaast is het ook belangrijk om vlotte toegang te hebben tot de juist informatie want soms zie je het bos door de bomen niet meer. Zelf kwam ze in haar zoektocht naar informatie bij Spierziekten Vlaanderen terecht.

Als mama van een zoon met een beperking wilt zij graag andere ouders helpen met het bieden van een luisterend oor, het delen van tips, bedenkingen en/of vragen. Erover praten kan opluchten en zoveel deugd doen om te weten dat je niet alleen bent.

We kunnen elkaar en onze kinderen helpen!

Je kan contact opnemen met Iris via het contactformulier hieronder

Als ouder van een kind met een spierziekte ben je ook welkom in onze gesloten Facebookgroep

Je kan ons via Facebook terugvinden onder de naam 'Oudergroep Spierziekten Vlaanderen'.

Portretfoto_Iris Oudergroep voor gezinnen met kinderen met een spierziekte

Help mee

Onze organisatie heeft als doel om mensen die geconfronteerd worden met een spierziekte te ondersteunen op alle mogelijke manieren. Ook jij kan ons hierbij helpen op verschillende manieren Portretfoto_Iris Oudergroep voor gezinnen met kinderen met een spierziekte