Rotary Mechelen schenkt 1.200 mondmaskers aan Spierziekten Vlaanderen

Rotary Mechelen en Spierziekten Vlaanderen delen mondmaskers uit

De natuur werd stilaan wakker, de vogeltjes fluiten en het zonnetje heeft ons al heerlijk verwend. Maar toch hangen er donkergrijze wolken over ons heen. Wolken met de naam ‘Covid-19’. Ook bij Spierziekten Vlaanderen volgen we met een bezorgd hart de ontwikkelingen rond dit vreselijke virus en de invloed op het welzijn van onze mensen.

Het lijkt erop dat we nog lang rekening zullen moeten houden met het besmettingsgevaar.  ‘Live’ ontmoetingsmomenten en informatieve themadagen organiseren in de nabije toekomst is dus niet verstandig. Het zijn nochtans ontmoetingen die voor ons zeer belangrijk zijn, want vooral tijdens live ontmoetingen kunnen wij net dat ietsje meer betekenen. De samenhorigheid, het gevoel er niet alleen voor te staan wordt aangesterkt en wij bieden daarbij ook nuttige informatie.

De mensen achter onze organisatie zijn ook allemaal warme mensen die zelf, of iemand van hun familieleden getroffen werden door een spierziekte. Net zij willen graag hun bezorgdheid en medeleven aan jullie tonen. Daardoor ontstond het idee om mondmaskers te bestellen zodat wij als organisatie iets tastbaars voor jullie kunnen doen.

Dankzij het grote, warme hart van Rotary Mechelen mogen wij begin juni 1.200 mondmaskers ontvangen, die wij op onze beurt verzenden naar onze leden en betrokkenen.

 

 

Wij verzenden 2 wasbare mondmaskers per persoon naar onze leden 
Deze maskers worden verwacht begin juni, de verzending gebeurt dan zo snel mogelijk.

Wij willen bij deze ook vragen ‘Hoe gaat het met jou?’

Onze Facebookgroepen bieden een ideaal platform om te chatten met lotgenoten, maar je kan ook bij onze vrijwilligers terecht voor een luisterend oor.
Je kan ons bereiken via het nummer 0483/39 74 74 of via mail naar secretariaat@spierziektenvlaanderen.be.

De contactgegevens van onze verantwoordelijken voor een bepaalde diagnosegroep kan je terugvinden via www.spierziektenvlaanderen.be/diagnosegroepen/.