Spieren voor spieren

Zin om ook een actie op te zetten?

Al onze activiteiten zijn broodnodig, maar kosten uiteraard heel wat geld. Wij zijn voor onze inkomsten echter bijna volledig afhankelijk van benefietacties en giften. Daarom zijn wij heel dankbaar als er mooie initiatieven ten voordele van onze werking worden georganiseerd. Het geeft meteen ook een fijne boost aan onze vrijwilligers want het is een mooie blijk van waardering voor hun inzet 🙂

Wat voor actie zou u bijvoorbeeld kunnen organiseren?

  • Wafel- of pannenkoekennamiddag, dansavond, beurs, rommelmarkt, sportieve uitdaging, benefiet met de toneelkring, zangavond, knutselnamiddag, sponsorloop,…
  • Maak van jouw verjaardag, jubileum, huwelijk,… een feest voor Spierziekten Vlaanderen (gift als geschenkidee).
  • Misschien wil een bedrijf in uw buurt, een school of universiteit, de lokale jeugdbeweging, een serviceclub, sportvereniging of zelfs uw stad of gemeente iets op touw zetten. Je kan hen misschien aanspreken en aanmoedigen om Spierziekten Vlaanderen te helpen?

Wens je graag een infopakket van Spierziekten Vlaanderen te ontvangen? Zodat je aan eventuele geïnteresseerden kan tonen wat wij precies doen of om zelf aan de slag te gaan? Dan horen wij dit graag, jouw hulp zou ons heel veel plezier doen!

Registreer jouw actie of evenement voor Spierziekten Vlaanderen 

Spierziekten-Vlaanderen-weekend Spieren voor spieren


Nieuwsberichten over mooie acties ten voordele van onze werking:

Al onze activiteiten zijn broodnodig, maar kosten uiteraard heel wat geld. Wij zijn voor onze inkomsten echter bijna volledig afhankelijk van benefietacties en giften. Daarom zijn wij heel dankbaar voor deze mooie initiatieven ten voordele van onze werking. Dankjewel aan iedereen die zich inzet voor ons!

Spierziekten-Vlaanderen-weekend Spieren voor spieren

ACTUEEL

Fotozoektocht Mol-Centrum

Ten voordele van de spierziekte Ataxie van Friedreich
Van 1 oktober t.e.m. 31 december 2018

De foto-zoektocht werd opgemaakt door Anneleen Cornil, een vrouw die zelf de spierziekte Ataxie van Friedreich heeft en als geen ander de noodzaak van een goeie ondersteuning kent. De opbrengst van deze zoektocht gaat daarom ook integraal naar de diagnosegroep van Ataxie van Friedreich bij Spierziekten Vlaanderen vzw. Hiermee willen zij graag verder inzetten op het organiseren van lotgenotentacten en informatieve bijeenkomsten. Ontdek meer.

Spierziekten-Vlaanderen-weekend Spieren voor spieren

Sponsortocht Sint-Vincentiusschool Melle

Op vrijdag 28 september werd er 2.800 km gewandeld voor 4 goede doelen door 260 kinderen en hun leerkrachten van de Sint-Vincentiusschool te Melle. Patrick Decoster, onze Spierziekten Vlaanderen-vertegenwoordiger was erbij en keek er met volle bewondering naar :-).

De kinderen en hun leerkrachten mogen fier zijn op hun prestaties, want dankzij de opbrengst van deze sponsortocht konden zij de vier organisaties elk … klik hier voor het resultaat ;-).

Spierziekten-Vlaanderen-weekend Spieren voor spieren

Thuiszorgwinkel

Speciale dank aan de volgende sponsor om met hun mooie gift van 1.400 euro onze diagnosegroepen met patiëntjes met Duchenne en SMA te steunen!

Spierziekten-Vlaanderen-weekend Spieren voor spieren

Spierziekten Vlaanderen is fier op zijn ijverige vrijwilligers tijdens het Palingfestival 2018

Pinksteren staat in mijn gezin al jaren in het teken van het Palingfestival in Mariekerke. Ook dit jaar waren wij weer van de partij om drie dagen het beste van onszelf te geven en zo een mooi bedrag te verdienen voor Spierziekten Vlaanderen. Lees meer.

Spierziekten-Vlaanderen-weekend Spieren voor spieren

Wandel3Daagse Deinze

Ook speciale dank aan één van onze leden, Patrick Decoster. Hij stelde onze vereniging als ‘goed doel’ voor aan zijn collega’s organisators van de Wandel3Daagse in Deinze. Hierdoor mochten wij een mooie cheque van 750 euro ontvangen! Hartelijk dank allemaal!

Spierziekten-Vlaanderen-weekend Spieren voor spieren