Spieren voor spieren

Mooie acties ten voordele van onze werking:

Al onze activiteiten zijn broodnodig, maar kosten uiteraard heel wat geld. Wij zijn voor onze inkomsten echter bijna volledig afhankelijk van benefietacties en giften. Daarom zijn wij heel dankbaar voor deze mooie initiatieven ten voordele van onze werking.

Dankjewel aan iedereen die zich inzet voor ons


BODY & MIND EVENT 15 MAART

ONZE SPIEREN … JOUW SPIEREN … GEBRUIKEN OM DIEGENEN DIE DAT NIET OF SLECHTS MOEIZAAM KUNNEN, TE STEUNEN.

Lees meer over dit initiatief.

Sporten-voor-spieren Spieren voor spieren

De camino op armkracht

Op 30 mei 2020 vertrok Swat’n met zijn handbike van thuis naar Compostela t.v.v. Spierziekten Vlaanderen vzw. Nico Mattan is peter van ‘De Camino Op Armkracht’ en kwam die avond langs om Kwaremont Bier uit te schenken. Ook meter Els Pynoo was erbij! Lees meer over dit initiatief.

Sporten-voor-spieren Spieren voor spieren


Siliconen armbandjes

Liesbeth Vander Vliet verkoopt siliconen armbandjes tvv van Spierziekten Vlaanderen vzw om o.a. onze vzw bekender te maken. Ondertussen heeft zij al 968 euro opgehaald ❤️. Liesbeth hoopt nog zo’n 200 armbandjes te verkopen !

Sporten-voor-spieren Spieren voor spieren

28 juni – BAR LOWIE te Otegem

Een gezellige Zomerbar georganiseerd door de wijk voor Spierziekten Vlaanderen, en in het bijzonder voor een buurjongen die ook aan een spierziekte lijdt.

30 juni 2019 – Ooteghems Oldtimertreffen

Het Ooteghems Oldtimertreffen stond in 2019 al voor de 9de keer op de kalender. Deze organisatie ziet het treffen ieder jaar groeien! Zij konden door dit evenement een prachtig bedrag van 848,61 euro schenken aan Spierziekten Vlaanderen. Wauw! Hartelijk dank ❤️


ARCHIEF

Benieuwd naar enkele voorbije acties?


Zin om ook een actie op te zetten?

Al onze activiteiten zijn broodnodig, maar kosten uiteraard heel wat geld. Wij zijn voor onze inkomsten echter bijna volledig afhankelijk van benefietacties en giften. Daarom zijn wij heel dankbaar als er mooie initiatieven ten voordele van onze werking worden georganiseerd. Het geeft meteen ook een fijne boost aan onze vrijwilligers want het is een mooie blijk van waardering voor hun inzet 🙂

Sporten-voor-spieren Spieren voor spieren

Wat voor actie zou u bijvoorbeeld kunnen organiseren?

- Wafel- of pannenkoekennamiddag, dansavond, beurs, rommelmarkt, sportieve uitdaging, benefiet met de toneelkring, zangavond, knutselnamiddag, sponsorloop,…
- Maak van jouw verjaardag, jubileum, huwelijk,… een feest voor Spierziekten Vlaanderen (gift als geschenkidee).
- Misschien wil een bedrijf in uw buurt, een school of universiteit, de lokale jeugdbeweging, een serviceclub, sportvereniging of zelfs uw stad of gemeente iets op touw zetten. Je kan hen misschien aanspreken en aanmoedigen om Spierziekten Vlaanderen te helpen?
- …

Wens je graag een infopakket van Spierziekten Vlaanderen te ontvangen? Zodat je aan eventuele geïnteresseerden kan tonen wat wij precies doen of om zelf aan de slag te gaan? Dan horen wij dit graag, jouw hulp zou ons heel veel plezier doen!

Registreer hieronder jouw actie of evenement voor Spierziekten Vlaanderen

Registreer hieronder jouw actie of evenement

Sporten-voor-spieren Spieren voor spieren

Sporten-voor-spieren Spieren voor spieren

Sporten-voor-spieren Spieren voor spieren