Spieren voor spierziekten

Spierziekten Vlaanderen vzw een betrouwbaar goed doel?

Het is moeilijk voor donateurs om te weten te komen of een ‘goed doel’ betrouwbaar is. Het feit dat Spierziekten Vlaanderen fiscale attesten kan uitschrijven (bij giften vanaf 40 euro) en officieel erkend is als vrijwilligersorganisatie, betekent dat we grondig gecontroleerd worden en betrouwbaar worden bevonden door de overheid. Als dát geen garantie is

En uiteraard ben jij, onze vrijwilliger, de beste ambassadeur om te vertellen wat Spierziekten Vlaanderen allemaal doet !

Geen Warmste Week, maar toch goesting voor actie! 

Elk kleine actie kan van grote waarde zijn en het verschil maken! 

Wij zijn heel dankbaar als er mooie initiatieven ten voordele van onze werking worden georganiseerd. Het geeft meteen ook een fijne boost aan onze vrijwilligers want het is een mooie blijk van waardering voor hun inzet.

Ook dit jaar bieden onze vrijwilligers truffels aan. Heb jij interesse om hen te helpen als verkoper? Wauw, fijn ! Neem dan contact op met Carina Verdonck via carina.verdonck@spierziektenvlaanderen.be, of telefonisch via +32 486 78 78 86.

Wens je graag een infopakket van Spierziekten Vlaanderen te ontvangen? Zodat je aan eventuele geïnteresseerden kan tonen wat wij precies doen of om zelf aan de slag te gaan? Dan horen wij dit graag, jouw hulp zou ons heel veel plezier doen!

Heb jij goesting om mee te helpen of ook een actie te organiseren?
Registreer dan hieronder jouw actie of evenement

Dankjewel aan iedereen die zich inzet voor ons

Soep voor spierziekten

Onze medewerker Karin Moons is overtuigd van de noodzaak van ons bestaan en zal als vrijwilliger van oktober tot eind november 2020 regelmatig soep maken en per 1-literpotjes verkopen ten voordele van onze werking.


Siliconen armbandjes

Liesbeth Vander Vliet verkoopt siliconen armbandjes tvv van Spierziekten Vlaanderen vzw om o.a. onze vzw bekender te maken. Ondertussen heeft zij al 968 euro opgehaald ❤️. Liesbeth hoopt nog zo’n 200 armbandjes te verkopen !

ANDERE ACTIES

Benieuwd naar enkele voorbije acties? Maar ook diegene die uitgesteld of geannuleerd werden door corona?...

Zelf-een-actie-starten-voor-Spierziekten-Vlaanderen-768x297 Spieren voor spierziekten

Zelf-een-actie-starten-voor-Spierziekten-Vlaanderen-768x297 Spieren voor spierziekten