Welkom bij Spierziekten Vlaanderen vzw

Lidgeld

Spierziekten Vlaanderen vzw biedt verschillende soorten van lidmaatschap aan die optimaal afgestemd zijn op de verschillende gezinssituaties en noden van onze leden.

€ 20 INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP, of
€ 25 GEZINSLIDMAATSCHAP, of
€ 10 INFOLIDMAATSCHAP.

IBAN: BE18 7370 2204 0665 – BIC: KRED BE BB
Spierziekten Vlaanderen vzw – Haarbemdenstraat 55/1, 3500 Hasselt
Vergeet zeker niet in de mededeling je naam te vermelden én welk soort lidmaatschap je wenst:
Mededeling: Naam – Soort lidmaatschap (bijv. Gezinslidmaatschap)

Looptijd lidmaatschap: kalenderjaar

Word je lid vóór 1 oktober, dan geldt je lidmaatschap voor het huidig kalenderjaar. Vanaf 1 oktober geldt je lidmaatschap voor het huidige en volgende kalenderjaar.


Vergeet niet jouw lidmaatschap te registreren

Net zoals in het verleden wordt informatie die door Spierziekten Vlaanderen vzw wordt verzameld zeer discreet behandeld en dient deze vooral om jou met de mensen van de juiste diagnosegroep in contact te brengen en diagnosegroep gerichte informatie te versturen. Maar ook om jou uit te nodigen en korting te geven voor onze bijeenkomsten.

Lidmaatschap registreren:

Spierziekten Vlaanderen vzw gebruikt de gegevens die jij op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen, jouw lidmaatschap te verwerken en nieuwsbrieven met gerichte informatie te versturen. Maar ook om jou uit te nodigen voor onze bijeenkomsten. Laat ons daarom hierboven weten op welke manieren jij van ons zou willen horen.

Mogelijkheid tot uitschrijven – U kunt op elk moment van gedachten veranderen door contact met ons op te nemen via secretariaat@spierziektenvlaanderen.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Bezoek onze pagina ‘Beleid betreffende gegevensbescherming’ voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hierboven te klikken op een aanvinkvakje(s) met ‘Toestemmingen gegevensgebruik – Meerdere opties mogelijk’ stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.