Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Etentje in Polderwind

26/06/2022 van 12:00 tot 16:30

Etentje in Polderwind

We plannen een etentje in het domein Polderwind in Zuienkerke.Polderwind is gelegen in de polders, tussen Blankenberge en Brugge. Het is gemakkelijk bereikbaar en heel toegankelijk voor mensen met een beperking.Je kan er verblijven voor meerdere dagen, maar je kan eveneens heerlijk lunchen in het restaurant, met een panoramisch zicht op het meer.We stellen het volgende menu voor:

* Aperitief (frisdrank, fruitsap, cava)* Varkenshaasje/ dragon saus/ gekonfijte tomaat/ krielaardappelen                                                 of* Op vel gebakken kabeljauwfilet: risotto van champignons/ garnalensausje* Trio van mini patisserie, vers seizoensfruit en een bolletje ijsNa de lunch kan je eventueel genieten van een wandeling in het domein.Locatie: Hotel Domein PolderwindPolderwind 4, 8377 ZuienkerkeRuime gratis parking op het domein.Deelnameprijs: € 30 per persoon**Niet-leden betalen € 40 per persoon.Inschrijven doe je voor 12 juni,  en dat doe je hier:  Ik schrijf me in. 

Graag geven we nog even de richtlijnen bij de verschillende lidmaatschappen mee. Indien u niet zeker weet welk lidmaatschap u heeft, kan u dit navragen aan secretariaat@spierziektenvlaanderen.be Infolidmaatschap: Deze leden krijgen enkel info over de verschillende soorten aandoeningen, zij worden niet uitgenodigd op activiteiten.Individueel lidmaatschap: Deze leden kunnen enkel persoonlijk deelnemen aan ledentarief bij activiteiten. Andere personen kunnen enkel deelnemen aan de activiteit mits het betalen van een meerprijs. Zij nemen dus deel aan de lunch ten persoonlijke titel en niet als lid van de groep Spierziekten Vlaanderen. Hier wordt 1 uitzondering op gemaakt: als het lid een persoon met een handicap is, kan hij 1 persoon inschrijven als assistent die dan ook aan de ledenprijs kan deelnemen aan de groepsactiviteit.Gezinslidmaatschap: De gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen kunnen allen deelnemen aan het ledentarief. (ook bij co-ouderschap ). Gezinsleden die niet onder hetzelfde dak wonen kunnen enkel deelnemen aan de activiteit mits het betalen van een meerprijs.Groetjes vanwege het bestuur,Carina, Alexander, Mia, Soraya, Wim, en Stephanie

 

 

Gegevens

Datum:
26/06/2022
Tijd:
12:00 tot 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Domein Polderwind
Polderwind 4
Zuienkerke, West-Vlaanderen 8377 België
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Spierziekten Vlaanderen VZW