LIDMAATSCHAP

Een lidmaatschap geeft recht op:

  • Nieuwsbrieven en persoonlijke uitnodigingen voor onze activiteiten
  • Gratis deelname aan online activiteiten, zoals online ontmoetingsmomenten en online infosessies
  • Driemaandelijks ledentijdschrift Spierkracht
  • Ledentarief voor alle gezinsleden en jouw eventuele 'Persoonlijk assistent(e)' voor bijeenkomsten, aangepaste ontspanningsactiviteiten, lezingen en vormingen

Het lidmaatschap is geschikt voor het hele gezin, bijv. voor mensen die zelf een spierziekte hebben, of een kind of een partner met een spierziekte hebben (alle personen op hetzelfde domicilieadres)

Lidmaatschap = € 25

Liever niet online registreren en/of betalen?

Indien u zich niet wenst online te registreren en/of betalen dan kunt u een mail met uw gegevens versturen naar secretariaat@spierziektenvlaanderen.be. Soraya verzorgt dan uw registratie en bezorgt u daarna de gegevens om de betaling van uw lidgeld te regelen.


Mogelijkheid tot uitschrijven en privacy - U kunt op elk moment van gedachten veranderen of uw gegevens laten aanpassen door contact met ons op te nemen via secretariaat@spierziektenvlaanderen.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Bezoek onze pagina ‘Beleid betreffende gegevensbescherming’ voor meer informatie over ons privacybeleid (GDPR).

Looptijd lidmaatschap: kalenderjaar

Word je lid vóór 1 oktober, dan geldt je lidmaatschap voor het huidig kalenderjaar. Vanaf 1 oktober geldt je lidmaatschap voor het volgend kalenderjaar.


Een gift bovenop het lidgeld? Dat kan en mag, graag zelfs!

Giften om onze werking uit te bouwen, zijn altijd meer dan welkom. Voor een gift vanaf € 40  – bovenop de lidmaatschapsbijdrage – ontvangt u een fiscaal attest. Zo krijgt u korting op uw personenbelasting. U trekt (afhankelijk van uw inkomen) tot de helft terug, en kunt dus meer geven zonder dat u zelf meer betaalt!