Ideeën gezocht voor meer toegankelijkheid – campagneweek toegankelijkheid

30-01-2018 – Oproep vanwege Inter

Elke dag werken we met zijn allen aan een integraal toegankelijke en inclusieve samenleving voor iedereen. We horen de verschillende gebruikersorganisaties, ook jullie, dat belang onderstrepen. Daarom organiseert Inter samen met Radio 2 een campagneweek van 26 tot en met 30 maart.
Samen met Radio 2 willen we de luisteraars en anderen ervan overtuigen dat ook zij kunnen bijdragen aan een toegankelijke en inclusieve samenleving. Een samenleving waar iedereen beter van wordt. ‘Iedereen toegankelijk’ heet de campagne.

Belangrijk voor deze campagne is dat we hier de gebruiker, en iedereen die zich betrokken voelt, aan het woord laten! We zoeken mensen met goede ideeën en inspirerende verhalen die de toegankelijkheid verbeteren.
Daarvoor komt er op de website van Radio 2 een pagina waar mensen vanaf 9 maart hun ideeën en verhalen kunnen posten. Bij de lancering van die website willen we er graag al enkele goede voorbeelden tonen.
Enkele van deze verhalen krijgen van 26 tot 30 maart ook aandacht in het programma De Inspecteur, elke dag tussen 8u en 9u op Radio 2.

Ben jij iemand met een positief verhaal, of concreet voorbeeld dat toegankelijkheid verbeterde, en dit wilt delen? Laat het weten en mail bart.parmentier@inter.vlaanderen of bel 0474 97 80 48

We sluiten die week bovendien af met een slotevent in Antwerpen op 30 maart. Noteer die datum alvast in jullie agenda’s. Op die dag willen we er ook ons stakeholdersoverleg voorstellen, waarvoor je eerder was uitgenodigd. Meer info volgt later.

Met vriendelijke groeten,

Bart Parmentier
Coördinator Inter.events en externe communicatie.

Inter
Ardooisesteenweg 73, 8800 Roeselare
www.inter.vlaanderen