Vrijwilligersvacature: opzoeken medische en wetenschappelijke artikels

Heeft het internet voor jou weinig geheimen?

Spierziekten Vlaanderen vzw is nog op zoek naar vrijwilligers die de medische ontwikkelingen wereldwijd (online) opvolgen rond spierziekten en interessante berichtgeving doorsturen naar de betrokken diagnosegroep verantwoordelijken binnen onze organisatie (ook vrijwilligers) en indien mogelijk ook vertalen.

Wat kan je bij ons doen?

  • Je bent een ondersteunde kracht. Je helpt onze (een of meerdere) diagnosegroepen met het zoeken naar relevant nieuws rond bepaalde aandoeningen
  • Je helpt bij voorkeur bij het vertalen van deze relevante Engelstalige en/of Franstalige teksten naar het Nederland

Welk profiel zoeken wij precies?

  • Je hebt reeds een beetje kennis over (bepaalde) spieraandoeningen, of je wilt je erin verdiepen
  • Je hebt kennis van Frans en/of Engels

Wat ontvang je in ‘return’?

Een leuke manier om jouw steentje bij te dragen om mensen met een zeldzame spieraandoening te helpen. Wij voorzien onkostenvergoeding en een uitgebreide verzekering. Daarnaast kan je steeds rekenen op de ondersteuning van onze vaste medewerker en bestuursleden.

Benieuwd of dit iets is voor jou?

Voor een kennismakend gesprek kan je ons contacteren via onze voorzitter Carina Verdonck, via het contactformulier op deze pagina. Carina maakt met jou een afspraak om kennis te maken met ons bestuursorgaan en om samen de verwachtingen te overlopen.

Onze organisatie heeft als doel om mensen die geconfronteerd worden met een spierziekte te ondersteunen op alle mogelijke manieren. Ook jij kan ons hierbij helpen op verschillende manieren