Zie jij het zitten om tijdens onze themadag iets met ons delen over de impact van een spieraandoening op jouw leven, of dat van je gezin?

De voorbereidingen voor onze informatieve bijeenkomst met als thema ‘Impact van chronische ziekte op de persoon met een spierziekte en het gezin. Bij ouders, partners, kinderen, broers, zussen en/of grootouders’ zijn volop aan de gang. 

Ondertussen hebben wij ijverig contacten gelegd met professionelen om interessante uiteenzettingen te geven, maar daarnaast wensen we om (net zoals in 2018) een panel samen te stellen met ervaringsdeskundigen zodat we ervaringen kunnen uitwisselen met de aanwezige lotgenoten. 

Deze themadag staat gepland op zaterdag 27 november, en vindt plaats in De Ceder, Parijsestraat 34 te Deinze. 

Zie jij het zitten om jouw ervaringen te delen met lotgenoten?

Om een panel te vormen zijn wij namelijk op zoek naar een: 

  • Mama van een kind(je) met een spieraandoening 
  • Papa van een kind(je) met een spieraandoening 
  • Partner van iemand met een spieraandoening 
  • Vrouw met spieraandoening 
  • Man met spieraandoening 

Ik zie jullie reacties of vragen hieromtrent graag tegemoet via karin.moons@spierziektenvlaanderen.be 

Meer informatie over dit evenement kunnen jullie terugvinden via onze agenda op onze website www.spierziektenvlaanderen.be, onze Facebookpagina www.facebook.com/spierziektenvlaanderen of wordt ook via digitale nieuwsbrieven aangekondigd. 

Met dank aan Cera
Dit evenement komt tot stand en wordt via livestream (enkel deel met gastsprekers) verzonden naar onze leden dankzij de financiële ondersteuning van Cera.  

Themadag: Impact van chronische ziekte op de persoon met een spierziekte en het gezin